S. Ali Doğan Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2014 Merhaba arkadaşlar, bir kaç gün önce aracımı aldım fakat teyp hakkında en ufak bir bilgim yok, teybin üzerinde sony yazıyor ama aracı aldığım arkadaş teybini değiştirdiğini falan söyledi direksiyon kumandam çalışıyor. Forumda arattığım kadarıyla bazı teyplere usb olmuyormuş. Ekte benim teybin fotosunu paylaşıyorum, usb bağlama şansımın varolup olmadığı hakkında bilgi istiyorum. Orijinal hoparlörler ile teybin sesi orijinal bir ses sistemi için harika çıkıyor. Birde usb bağlantısı yapılırsa çok daha iyi olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Aux girişi var o yetmez mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S. Ali Doğan Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 aux girişi nerede? gerçi yetmiyor yalnızca aux usb var mı yada olabiliyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Usb zor, bende çok uğraştık forumlarda filan baktım ama olmuyor, AUX girişi torpitonun içinde, ama ince girişli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S. Ali Doğan Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Yarin ilk is bakicam torpidoya insallah vardir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Merhaba arkadaşlar, bir kaç gün önce aracımı aldım fakat teyp hakkında en ufak bir bilgim yok, teybin üzerinde sony yazıyor ama aracı aldığım arkadaş teybini değiştirdiğini falan söyledi direksiyon kumandam çalışıyor. Forumda arattığım kadarıyla bazı teyplere usb olmuyormuş. Ekte benim teybin fotosunu paylaşıyorum, usb bağlama şansımın varolup olmadığı hakkında bilgi istiyorum. Orijinal hoparlörler ile teybin sesi orijinal bir ses sistemi için harika çıkıyor. Birde usb bağlantısı yapılırsa çok daha iyi olur. usb ne yazıkki focus 3 te var focus 2ve 2.5 larda yok sadece aux girişi var o da torpido da..torpidoda, tam torpido kapağın kilitlendiği yerin soluna doğru bulunuyor torpidonun tam içinde değil yani .Aracınızda aux girişi %100 var yani ...2007 sonrası tüm focuslarda aux girişi standart .2007 öncesinde ise ghia larda standart trendlerde ise aux yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S. Ali Doğan Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 usb ne yazıkki focus 3 te var focus 2ve 2.5 larda yok sadece aux girişi var o da torpido da..torpidoda, tam torpido kapağın kilitlendiği yerin soluna doğru bulunuyor torpidonun tam içinde değil yani .Aracınızda aux girişi %100 var yani ...2007 sonrası tüm focuslarda aux girişi standart .2007 öncesinde ise ghia larda standart trendlerde ise aux yok Teşekkür ederim aux için bakma fırsatım olmadı henüz, ilk fırsatta bakacağım dediğim gibi benden önce ki sahibi taratfından teyp değiştirilmiş olduğu için umarım o soketi kaldırmamışlardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-focus-usb-port-usb-sd-aux-girisi-79095258 bu ürün işinize yarar. ben eski aracımın orjinal teypine almıştım. usb. sd. aux çıkış veriyordu. aracım hyundai santa fe idi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S. Ali Doğan Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-focus-usb-port-usb-sd-aux-girisi-79095258 bu ürün işinize yarar. ben eski aracımın orjinal teypine almıştım. usb. sd. aux çıkış veriyordu. aracım hyundai santa fe idi. Teşekkür ederim fakat ilan detaylarında SONY uyumluluğu yazmıyor, ilan sahibi ile iletişime geçeceğim bakalım umarım güzel bir çözüm olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Teşekkür ederim fakat ilan detaylarında SONY uyumluluğu yazmıyor, ilan sahibi ile iletişime geçeceğim bakalım umarım güzel bir çözüm olur. ben kullandım çok güzeldi. hiç sıkıntı yaşatmıyor. tabi sony çalışırmı bilmiyorum. çalışırsa çok güzel olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Teşekkür ederim fakat ilan detaylarında SONY uyumluluğu yazmıyor, ilan sahibi ile iletişime geçeceğim bakalım umarım güzel bir çözüm olur. Bu ürünler ses sistemi CD değiştirici portundan bağlanıyorlar ve aliexpress gibi sitelerde çok daha ucuza bulunuyor. Maalesef sizdeki sistemin port özelliklerini bilmiyorum, ama mesela şuna da bakabilirsiniz: http://www.aliexpress.com/item/Yatour-Digital-MP3-USB-SD-AUX-adapter-CD-Changer-alternative-for-multi-choices-3pcs-bluetooth-enabled/665050022.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S. Ali Doğan Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Bu ürünler ses sistemi CD değiştirici portundan bağlanıyorlar ve aliexpress gibi sitelerde çok daha ucuza bulunuyor. Maalesef sizdeki sistemin port özelliklerini bilmiyorum, ama mesela şuna da bakabilirsiniz: http://www.aliexpress.com/item/Yatour-Digital-MP3-USB-SD-AUX-adapter-CD-Changer-alternative-for-multi-choices-3pcs-bluetooth-enabled/665050022.html Hocam teşekkür ederim fakat bu ürün Türkiye'de 130-160 TL arasında değişiyor fiyatları aliexpress'te bazı ürünler TR'den çok uygun bazı ürünler ise çok pahalı oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 malesef bu hali ile usb girişi eklemek mümkün deil,teyp in kartına ekleme yapmak gerekli.yapılacak ekleme ile http://www.ebay.com/itm/Refitting-CD-DVD-Players-USB-interface-modification-Panel-For-Ford-Focus-05-08-B-/331090880213?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4d168de6d5 bu ürün kullanılabilir. aslında ford`un orjinal olarak usb çıkışlı tep`i mevcut ama ülkemizde yok.bizdeki 6000 cd chine ve diğer yerlerde usb,mp3 olarak kullanılıyor.http://www.aliexpress.com/store/product/Ford-single-CD-tuner-CD1053-use-for-2013-Ford-Focus-single-CD-radio-with-MP3-AUX/324079_1000192545.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S. Ali Doğan Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 malesef bu hali ile usb girişi eklemek mümkün deil,teyp in kartına ekleme yapmak gerekli.yapılacak ekleme ile http://www.ebay.com/itm/Refitting-CD-DVD-Players-USB-interface-modification-Panel-For-Ford-Focus-05-08-B-/331090880213?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4d168de6d5 bu ürün kullanılabilir. aslında ford`un orjinal olarak usb çıkışlı tep`i mevcut ama ülkemizde yok.bizdeki 6000 cd chine ve diğer yerlerde usb,mp3 olarak kullanılıyor.http://www.aliexpress.com/store/product/Ford-single-CD-tuner-CD1053-use-for-2013-Ford-Focus-single-CD-radio-with-MP3-AUX/324079_1000192545.html İlk verdiğiniz ürünün girişi benim teybime uygun mu? Eğer uygunsa hemen alımını yaparım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 İlk verdiğiniz ürünün girişi benim teybime uygun mu? Eğer uygunsa hemen alımını yaparım malesef deil,ben`de uygun`mu diye,teyp i söküp kontrol ettim ama öyle bir giriş yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap