Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2011 Ne de güzel bir maç oldu değil mi Bu arada, maçın 2-2 bitmesinin sebebini burada açıklıyorum... http://t.co/YpNk74s Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Şike var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Yaşasın FB Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Yaşasın FB Nerelerdesin sen kova fenerli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 :D Hataylı misafirim var evde doktor amca ona göre bak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Barcelona,Barcelona gibi oynamıyor artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 E daha mı oynasın ! Sürekli yükseliş,yükseliş,nereye kadar !! Atalar ne demiş,"her çıkışın bir de inişi var"... Hatay'lı misafirin kimmiş bakem? Ne olacak bu halimiz Aydın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Aziz Amca yakında çıkacak, damat ihalelerine girmemyi öğrenmiştir artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Hatay'lı misafirin kimmiş bakem? Arkadaşlar gelmişti bana da...Öyle laf olsun diye dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap