Saruhan Özkan Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2014 Uzun zamandır yeni bir konu açmıyordum. Şimdi benim sorunum çoğunuzun bildiği üzere 31 aralıkta Rangerı teslim almıştık. Aracın tüm kapı kollarında Tüm jantlarında Hatta ve hatta amortisörlerinde bile kare kod var ama sabah sabah onun fotoğrafını çekmeye üşendim. Amortisörler sıkıntı değil. Ancaaak bu kapı kollarındaki ve jantlardaki etiketler iyice pis bir hal almaya başladı. Size danıştığım konu ise şu bu etiketler arabanın kromajına boyasına vs çizmeden, zarar verilmeden nasıl temizlenir? Şimdiden teşekkür ederim Keyifli forumlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Küçük bir kaba kaynar su koyun,temiz ve yumuşak bir bezi kaynar suya daldırıp daldırıp bezle ovalayın.biraz zahmetli bir iştir ama sonuç alırsınız. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Buharla yıkama yapan biryere gidip buhar makinasıyla 10 sn de hepsini çıkartabilirsin. Buharla yıkama Ankarada 30TL 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Tırnağınla kazı çıksın kardeş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Küçük bir kaba kaynar su koyun,temiz ve yumuşak bir bezi kaynar suya daldırıp daldırıp bezle ovalayın.biraz zahmetli bir iştir ama sonuç alırsınız. Maliyetsiz bir çözüm ama kışın pek suyla oynamaya gelmiyor ellerim. Bir sorun var hemen çatlıyor, kanıyor vs. Buharla yıkama yapan biryere gidip buhar makinasıyla 10 sn de hepsini çıkartabilirsin. Buharla yıkama Ankarada 30TL Biraz daha profesyonel bir çözüm gibi geldi buhar ile yıkama ve zahmetsiz. Bunu tercih edeceğim teşekkürler Servet abi Tırnağınla kazı çıksın kardeş Denedim de tırnakla zor çıkıyo bu sefer çizerim falan diye daha fazla zorlamadım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Geçmiş olsun kardeş aynısı bende de var sıcak tut krem sür hep Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Yalnız has Ford var karşımızda .. Bol sıcak suyu dök çıkar elbet Eline de eldiven tak onu da biz mi diyelim üşüyormuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 (düzenlendi) Yalnız has Ford var karşımızda .. Aynen öyle çok güzel bir araba Bol sıcak suyu dök çıkar elbet Eline de eldiven tak onu da biz mi diyelim üşüyormuş İşime gelmiyooor Ocak 13, 2014 Saruhan Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Daha da tembel işi fikir vereyim,:) yaz ayını bekle sıcakta bir tırnak darbesi ile çıkar....... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Daha da tembel işi fikir vereyim, yaz ayını bekle sıcakta bir tırnak darbesi ile çıkar....... Bu fikir yazın araba alanlar için faydalı ama benim gibileri bilirsin abi. Hem işim çabuk görülsün hem ben yorulmayayım böyle pis bi şey olup çıktım tövbe estağfurullah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Bence git oto yikamaciya. Köpük + basincli suyla cikar gibime geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Isı tabancaları var cam filmi çeken yerlerde mevcut. Yakından tut 1-2 dakika gelir hemen eline. Saç kurutma makinesini de deneyebilirsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Isı tabancaları var cam filmi çeken yerlerde mevcut. Yakından tut 1-2 dakika gelir hemen eline. Saç kurutma makinesini de deneyebilirsin Isı tabancasını 1-2 dakika etiketin olduğu yere tutarsa etiketle beraber yapıştığı yerde gelir 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 3-4 saniye deseydi iyiydi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 3-4 saniye deseydi iyiydi Boyayıda beraber kaldıracak 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap