Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Isı tabancaları var cam filmi çeken yerlerde mevcut. Yakından tut 1-2 dakika gelir hemen eline. Saç kurutma makinesini de deneyebilirsin Çok sert girdin sen ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 oto yıkamada basınçlı suyla çıkabilir belki abi ::::: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Abdullahcan'a katılıyorum forumun stickerı basınçlı suya dayanamayıp özgürlüğüne uçmuştu o kadar da sağlam yapıştırmama rağmen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Çok sert girdin sen ya Derecesi var. 100 e ayarla. Ufak ufak ısıt. Başka türlü onu çıkaramazsın dene istersen basınçlı su onu çıkaramaz zaten. Isı tabancasını 1-2 dakika etiketin olduğu yere tutarsa etiketle beraber yapıştığı yerde gelir Lafın gelişi 1-2 dakika. 15-20 saniyede tutabilir. Deneyerek çıkaracak ne zaman yapışkan kendini koyverirse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Iyi de arabayı niye böyle teslim ediyorlar. Adam gibi temizlesinler öyle teslim alalım dimi. Forum daki araç teslim alan hiç kimsede daha önce duymadım böyle birsey. Servise götürün temizlesinler. Yoksa otosana şikayet edersiniz. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Abdullahcan'a katılıyorum forumun stickerı basınçlı suya dayanamayıp özgürlüğüne uçmuştu o kadar da sağlam yapıştırmama rağmen Demek ki ilk seriler daha kaliteli Ne basincli sular geldi, mih gibi cakili yerinde masallah.. Gerci bu forum gonlumuze kazili, sticker ciksa ne olur? Breh breh breh... 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Demek ki ilk seriler daha kaliteli Ne basincli sular geldi, mih gibi cakili yerinde masallah.. Gerci bu forum gonlumuze kazili, sticker ciksa ne olur? Breh breh breh... Aynen öyle abi saçma sapan bir sticker olsaydı hiç umursamazdım ama 2. stickerı çok değerli insan Bekir abimden temin ederek yapıştırdım 2 aydan fazla oldu bu süre içerisinde 10 kere yıkanmıştır hala sağlam demekki kargoyla değil de elden teslim almak gerekiyormuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Demek ki ilk seriler daha kaliteli Ne basincli sular geldi, mih gibi cakili yerinde masallah.. Gerci bu forum gonlumuze kazili, sticker ciksa ne olur? Breh breh breh... benim sticker ı Yakup yapıştırmıştı saolsun camla bütünleşti artık... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Iyi de arabayı niye böyle teslim ediyorlar. Adam gibi temizlesinler öyle teslim alalım dimi. Forum daki araç teslim alan hiç kimsede daha önce duymadım böyle birsey. Servise götürün temizlesinler. Yoksa otosana şikayet edersiniz. . Doğru diyorsun abi söylemek lazımdı ama ben ilk günün heyecanına bir de etiketler ne bileyim ilk zaman güzeldi şimdi gözüme batmaya başladı. O yüzden onları suçlamayı da vicdanıma yediremiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Güney Afrika'da üretildi kolay değil kontroller 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap