Fuat Önal Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2014 Selam ahali, Şimdi aradım taradım bulamadım bu bilgiyi. Benim otomatik focus 2 nin güncel yakıt bilgisi ile fabrika verisini karşılaştırmak istiyorum. Var mıdır forumun yada internetin bir yerlerinde ? Vesile ile Focus 3 otomatik powershift ne yakar reelde bilen varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Burada olur belki F3 de aynı kategori içinde yer alıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 yok. Fabrika verilerini istiyorum ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Başlığı kaçırmışım özür. Teknik olarak MK2 1.6 100ps Otomatik Şehir içi: 10.3lt Şehir dışı: 5.8lt Karma: 7.5lt MK3 1.6 125 ps PowerShift Şehir içi: 9.3lt Şehir dışı: 4.8lt Karma: 6.4lt 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 ok thanks boss. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Fuat Önal
Selam ahali,
Şimdi aradım taradım bulamadım bu bilgiyi.
Benim otomatik focus 2 nin güncel yakıt bilgisi ile fabrika verisini karşılaştırmak istiyorum.
Var mıdır forumun yada internetin bir yerlerinde ?
Vesile ile Focus 3 otomatik powershift ne yakar reelde bilen varmı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap