Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 2009dan beri kullandigim ps3 slimim masallah bir kere tik demedi bir gun acik kaldigida oldu. Ben ps4 aramasindayim ama ilk cikan serilerde isinma sorunu varmis bu bir gercek o yuzden Subat-Mart gibi alicam ilk stoklar bitsinde. Benim ps3e 600 rahat veriyorlar ama satmakta istemiyorum cunku ps4e gecmeyi dusunmeyen bir arkadasim var ps4e gecersem onunla oynayamicam biliyorsunuz. <br /> <br /> Sizin icin en iyisi temiz kirilmis bir ps3 ici oyun dolu oluyor online cok takilmazsin GTA 5 belki god of war serisi last of us bu tur oyunlarla vakit gecer. Belki Call of Duty serisinin campaignlerini oynarsin. <br /> Xboxa bulasma hic Turkiyede pek yok piyasasi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Benim ps3e 600 rahat veriyorlar ama satmakta istemiyorum cunku ps4e gecmeyi dusunmeyen bir arkadasim var ps4e gecersem onunla oynayamicam biliyorsunuz. Bunun yenisi kaça da 600TL veriyorlar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Bunun yenisi kaça da 600TL veriyorlar?Cift kol ps3 slim 120 gb + move + saglam 9-10 oyun 700e verdi arkadasim. Bir digeri ise sadece cift kol slim kasa 550ye vermis Benimki cok rahat 600 eder Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Benimki cok rahat 600 eder Anladım, oyunlar para zaten 9-10 oyun demek tanesi 50TL olsa (ikinci el) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Anladım, oyunlar para zaten 9-10 oyun demek tanesi 50TL olsa (ikinci el) Aynen benim ps1 ps2 xbox360 duruyor satmak istemiyorum ama ps4unde yarisini odeyebiliyorum. Piyasasi iyice dusmedende satasim var ps3u. Simdi alsam ps4u online oynadigim arkadaşlarım daha almadi cevrimdisi oyun oynayan biride degilim o yuzden beklemedeyim. Cep telefonu senede 1 gelen boraey degil 2020ye yolu var rahat 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Aynen benim ps1 ps2 xbox360 duruyor satmak istemiyorum ama ps4unde yarisini odeyebiliyorum. Piyasasi iyice dusmedende satasim var ps3u. Simdi alsam ps4u online oynadigim arkadaşlarım daha almadi cevrimdisi oyun oynayan biride degilim o yuzden beklemedeyim. Cep telefonu senede 1 gelen boraey degil 2020ye yolu var rahat Sabri senin bilgin var gibi bu kırık ps3 alırken neye dikkat etmeli. Adam 500 gb 10 oyun içinde 850 fiyat yazmış gittigidiyorda. Bir de bi arkadaş vardı ps3 cafe işleten, cafeyi kapattı ps3ler lcdler satılık sana bişeyler yaparız diyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Sabri senin bilgin var gibi bu kırık ps3 alırken neye dikkat etmeli. Adam 500 gb 10 oyun içinde 850 fiyat yazmış gittigidiyorda. Bir de bi arkadaş vardı ps3 cafe işleten, cafeyi kapattı ps3ler lcdler satılık sana bişeyler yaparız diyor.Kirdirdigin zaman ps3u system update alamiyorsun bu yuzdende online oynayamiyorsun. Soyle bir durum var ps storedan oyun aliyorsun sony sana sinirsiz indirme hakki veriyor fakat sadece 2 makinede oynatabiliyorsun. Kirdirdiginda o sinirlandirma kalkiyor. Mesela ben kuzenle ortak bir ID actim ismi sacma sapan bisi o IDden aldik gta5i 75-75 indirdik ilk ciktigi gun mis Sorun cikacagini sanmiyorum 850 fazla gibi ama ya ps3 cafesi olan kisiden alabilirsin aslinda onlarda bu sekil yapiyor kirdilmis ps3 hepsi. Mesela bir ornek daha evler musait olmadigindan fifa14 yapmaya cafelere gidiyoruz makineler kirik oldugundan update alamiyor ve oyunlar 1.0 bizim evdekiler 3-4 update almis hatalar giderilmis oyun azda olsa degismis bazi yerleri cafedekilerde fifa14 ama ilk surum. Umarim anlatabilmisimdir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 abi bence ps4 senin işini daha görür çünkü ps4 bildiğim kadarı ila ps3 ün oyunlarını da açabiliyor bu yüzden 4 alman daha karlı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 abi bence ps4 senin işini daha görür çünkü ps4 bildiğim kadarı ila ps3 ün oyunlarını da açabiliyor bu yüzden 4 alman daha karlı Maalesef Ps4 Ps3'ün oynunlarını açmıyor :/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Maalesef Ps4 Ps3'ün oynunlarını açmıyor :/ bildiğim kadarıyla ps4 ps3 ün oyunlarını açıyor diye biliyordum galiba ps3 ps2 yi açıyor k.bakmayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 bildiğim kadarıyla ps4 ps3 ün oyunlarını açıyor diye biliyordum galiba ps3 ps2 yi açıyor k.bakmayın işte artık o olay değişti. Ticaret kaygısından kaynaklanıyor sanırım. Yeni çıkan xboxone da bir önceki sürümün oyunlarını açmıycak oyungezer dergisinin aralık ayı incelemesinde yazıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 hhhh adamlar da bir yönden haklı aslında abi ne kadar kazanırsa o kadar iyi bu nedenle gta 5 in pc ye olanı çıkmıycak .... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap