Servet Ö. Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2014 Güvenilir veri almak için Dyno testlerinde doğru yöntem nedir? Tecrübeleri ve bilgisi olanlardan cevap bekleriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Böyle bir şey olmasında 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Dyno nun kalibrasyonu önemli stock bir araba bulup kalibre edilmesi lazım ilk başta en güvenilir olan dyno dynamics bence. Serp dyno biraz fazla çıkarıyor gücü Bu işi yapan birileri aramızda olmadığı için tam bi cevap alamayacağız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Bu işi yapan birileri aramızda olmadığı için tam bi cevap alamayacağız Belki var nerden biliyorsun uşağumm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Tecrübem yok, konuda okuduğum rivayetler ve bazı bilgiler: -Dyno sahibi kötü niyetliyse kesinlikle somut veri alamazsın, az da çıkabilir, çok da çıkabilir hiç belirli olmaz. -En iyisinin Dyno Dynamics olduğu söylenir, İstanbul'da Ecufast de onu kullanıyor diye biliyorum. -BHP, WHP arasındaki correctionların oranlarını neye göre hesapladıkları malesef ki muallakta biraz. -Çoğu insan 100% doğru bir değer bulmanın pek mümkün olmadığını söylüyorlar, beygire göre 3%-5% az veya çok olabileceği söylenmekteydi ben en son baktığımda. DBN denen meret daha verimli ve mantıklı bence de Ankara'da ENKA haricinde deneyebileceğin düz yol var mı, yoldan önce DBN cihazı var mı ya da bulabilir miyiz bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Güvenilir olabilecek tek ölçümü öncesi ve sonrası kıyaslamasıdır, o da kalibrasyonlar ile oynanmamışsa... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 aracın bilgisayara bağlandığı ölçümlere güvenmem öncesi sonrasıda yapılsa. doğrudan lastikten ölçülen değere bakmak lazım bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 (düzenlendi) Geçen gün deynonun bir kırmızı ışıkta geçti, aldım plakasını,,,,dur yaaa sen başka bişey sormuşsun galiba :)))::)) Ocak 15, 2014 Bekir B. tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap