Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
34 HV 9103 Style Hb Focusum adlı konumda sizlerle paylasmıstım.Aracıma sonradan Geniş Ekran ve Sony teyp takmıştık Ozanla birlikte. Aracımın bakımına daha zaman varken yılı dolmak üzere oldugundan dolayı 16.12.2013 tarihinde bakıma bıraktım. Bi hata yaptımki özellikle güncelleme üzerinde durdum ve ekranın güncellemesini yapmaları icin baskıcı oldum. Nedeni ise mesela kapı acık hareket ediyim sonradan o sesi kesip ekrandan o uyarıyı ne kadar ok tusuna bassam dahi kapatamıyordum ancak aracı durdurup stop edip tekrar calıstırdıgımda uyarı gidiyordu..Bu güncelleme ısrarıma bir kac defa ekranda yazıların birbirine karısması da etkili olmustu. Arac güncelleme sonrası sonradan takılan göstergeyi calıstırmadı. Işıklar gitti devir bile oynamadı yerinden. Aracla işim olmadıgından dolayı 3 gun serviste bıraktım usta ugrastı tüm focuslarda yine calıstıramadı.Kendisinin söylediği ise göstergenin uyku moduna gectigi. Ancak titanium tekno smart paketli bi focusta göstergenin o araca takılıp format atılmasıyla eski haline gelip calısacagını söyledi. Ne yapmamı önerirsiniz acaba? Bu konuda bi fikriniz var mı?
Soru
Samet çeltikci
Merhabalar...
34 HV 9103 Style Hb Focusum adlı konumda sizlerle paylasmıstım.Aracıma sonradan Geniş Ekran ve Sony teyp takmıştık Ozanla birlikte. Aracımın bakımına daha zaman varken yılı dolmak üzere oldugundan dolayı 16.12.2013 tarihinde bakıma bıraktım. Bi hata yaptımki özellikle güncelleme üzerinde durdum ve ekranın güncellemesini yapmaları icin baskıcı oldum. Nedeni ise mesela kapı acık hareket ediyim sonradan o sesi kesip ekrandan o uyarıyı ne kadar ok tusuna bassam dahi kapatamıyordum ancak aracı durdurup stop edip tekrar calıstırdıgımda uyarı gidiyordu..Bu güncelleme ısrarıma bir kac defa ekranda yazıların birbirine karısması da etkili olmustu. Arac güncelleme sonrası sonradan takılan göstergeyi calıstırmadı. Işıklar gitti devir bile oynamadı yerinden. Aracla işim olmadıgından dolayı 3 gun serviste bıraktım usta ugrastı tüm focuslarda yine calıstıramadı.Kendisinin söylediği ise göstergenin uyku moduna gectigi. Ancak titanium tekno smart paketli bi focusta göstergenin o araca takılıp format atılmasıyla eski haline gelip calısacagını söyledi. Ne yapmamı önerirsiniz acaba? Bu konuda bi fikriniz var mı?
Simdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
7
5
5
Popular Days
Ock 15
13
Ock 14
13
Ock 16
9
Ock 19
4
Top Posters For This Question
Samet çeltikci 8 posts
Yakup Ç. A. 7 posts
Cem Boneval 5 posts
Servet Ö. 5 posts
Popular Days
Ock 15 2014
13 posts
Ock 14 2014
13 posts
Ock 16 2014
9 posts
Ock 19 2014
4 posts
Popular Posts
Guest Zahid U.
Ben yok derim heralde sanki titanium x+tekno paket+smart paket focusum oldu da bunun derdini yapıyorum töbe ya
Murat Kav.
Göstergeyi ben de değiştim. Doğrusu tekno paket arabam olsa deney için göstergemi öyle kolay kolay söktürmezdim, hassasiyetle yapılması gereken bir iş. Etis'de dikkatimi çekmişti daha önce. Oradak
Cem Boneval
Bir istisna da Antalya'da var.İbrahim Usta göstergeyi takım program ayarlarını yaparken sakın bunun modülünü güncelletme yoksa çalışmaz diye özellikle uyarmıştı.Neyse geçmiş olsun, eğitim şart da baze
Bu soruda 38 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap