Aydın Baran Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2011 Arkadaşlar selam; Evinde D-Smart , Digitürk yada Kablolu yayının HD platformunu izleyenler yorumlarını yazabilirler mi? Haftasonu izlediğim tenis maçlarından zerre kadar zevk alamayınca HD yayına geçmeyi ciddi anlamda düşünmeye başladım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Aydın abi kablo tv ye geçme de hangisine geçersen geç..Kablo Tv ucuz ama ucuz etin yahnise çeviriyor işi.....Yayın sürekli kopabiliyor...Kanallar bir anda şifreli hale geçiyor hiçbir sebep yokken..Şu sözleşme bitsin direk d-smart yada digitürk e geçiyorum....Ben pek memnun değilim özellikle sd yayınlarından.Hd yayınları güzel ama şifreli hale geçiyorlar felan iyi olmuyor.Hem digiturk ve d-smart ta daha çok hd kanal var onlara geç bence.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 HD izlemek gerçekten keyif verici.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Benim evin orada kablo tv yok zaten, ama bu başlıkta izlenimler olsun diye onu da dahil ettim. Bu arada forumlardan anladığım kadarıyla en yüksek kalitede HD yayını yapabilen kablo tv miş şuanda, sonra digi en kötü d-smartmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 Buradaki Lig tv ekim sonuna kadar açık ne demek sizce? zaten ligtv li spor paketi alınca hd yayını veriyor? Anlamadım Web'e özel; Lig TV'li Spor Paketleri'nden herhangi birine üye olanlara 2013 yılına kadar HD servisimiz hediye! Ekim sonuna kadar Lig TV açık! 1 yıl boyunca e-dergi ücretsiz. Kurulum ücretsiz, aktivasyon bedeli 20 TL. Paketinizin kapsadığı tüm HD kanalları, HD servisimiz sayesinde 5 kat daha net görüntü ve Dolby ses sistemi kalitesiyle daha keyifli olarak izleyebilirsiniz! Digiturk dünyasında izleyebileceğiniz, 1'i 3D olmak üzere, aşağıda listelenen, toplam 21 adet HD kanal bulunmaktadır. *LİGTV HD *SPORMAX (Beko Basketbol Ligi) HD *TRT HD *SHOW TV HD *ATV HD *A HABER HD *NTVSPOR HD *ESPN HD *FOX HD *EPL HD *EUROSPORT HD *NAT GEO WILD HD *NAT GEO HD *FASHION TV HD *İZTV HD *MOVIEMAX PREMIER HD *MOVIEMAX STARS HD *DIZIMAX HD *DIZIMAXMORE HD *PENTHOUSE HD *PENTHOUSE HD 3D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Ben de digiturk vardı aradılar HD receiver verelim dediler iyi dedim,şu anda HD kanalların tümü açık tv HD Ready olmasına rağmen bariz görüntü kalitesi farkediyor.Tek üzüntü verici olan Digiturk de Akıllı Tv olmaması Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 D-Smart HD ye geçtik. Kurulum yapılmış eve gidince görecez bakalım farkı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 Hadi bakalım.. Bizde de Dünya Kupası zamanında vardı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 full paket üyeliğim dolmuş; aradılar devam ettirin diye; bende HD ye geçmek istiyorum dedim. 22 liraya hd yaptılar. 24 ay taahhütle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Digiturk'ten müthiş kampanya.. 1 yıl boyunca resimde gördükleriniz dahil 489 TL - Bimeks - Satürn felanda bu kampanya'ya sahip..World 6 taksit ile aldım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Full hd paket d- smart 294 tl senelik.... full hd digiturk paket aylik 45 tl oduyordum gecen sene bu sene uyelik yenileme yapmadim yapinca onuda yazarim.....d smarti dun yeniledim uyeligi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Digiturk hd receiver(kayıt özellikli), sinema,dizi,belgesel vs paketler. (salonlar,futbol ve erotik kanallar hariç) 75TL/ay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teoman soydaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 dsmart üyeliği düşünenlere yardımcı olabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Digiturk lig tv paketi aylık 35 tl gecen yıl başladım bir yılın daha var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 (düzenlendi) en yüksek kalitede HD yayını yapabilen kablo tv miş En yüksek görüntü kalitesini tivibu bu ev veriyor sebebi ise uydudan değil direk adsl portundan internet yoluyla alıyor veriyi.Ben tivibu kullanıyorum bazı arkadaşlarım d-smart yada digitürk gibi platformlarını kullanıyor ama onlar bile gördüğünde senin görüntü çok daha iyi diyorlar. TTnet i hiç sevmesemde yiğidi öldür hakkını ver misali tivibuyu ciddi anlamda tavsiye ederim.1 senedir o kadar internete yüklendiğim zamanlarda da dahil daha bir kere veri hızı yetişemeyip yayını durdurduğu olmadı. Çoğu zaman takip ettiğim dizileri ve programları daha sonra istediğim bir zamanda vede reklamsız(reklam çıkınca alıveriyorum ileri) olarak izliyorum en sevdiğim özelliğide bu Ama unutmadan tivibu ev platformundan verim alabilmek için adsl hattınızın yüksek hızları destekliyebilmesi lazım.Öyle değil ise hiç bağlatmayın.Ben 8 mbit kullanıyordum hiç sıkıntısız çatır çatır çalışıyor du.Şimdi 16mbit haliye yine sorun yok Ağustos 9, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap