Ogün Özemre Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2011 15 sene öncesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 15 sene sonrası Geri dönüşüne sevinen varmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Vay be bu kasetten bizde de vardı eskiden skoda favoritimizde dinlerdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 konu tarafımdan verilmişti...teşekkürler..yinede... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Hala dinlerim eski sarkilarini arabada , cok guzel.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 konu tarafımdan verilmişti...teşekkürler..yinede... Görmedim abicim ben eski sitedeydi heralde Special thanks for MADNAX5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 evet...teşekkürler yinede..hayırlı işler diliyorum sana.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Teşekkür ederim abicim. Sanada hayırlı işlerr Mutlu haftalar dilerimmm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sühade Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 2000 5 kala çıktı yola rap aleminde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap