Orhan Kök Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Gerçekten çok güzel durmuş. Ford orjinalinde niye böyle bir değişikliğe gitmez ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 focus yazılısını bulursam alacam. yapma yanyana üç focus yazısı çok gereksiz ve anlamsız... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Bu haliyle iyi gözüküyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 yapma yanyana üç focus yazısı çok gereksiz ve anlamsız... Evet sitede bir arkadaş az önce resimlerini koymuş, düz durmuyor ve gerçekten kötü görünüyor vazgeçtim normalinden alayım ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Geriye tek ışıklı vites topuzu kalmış oda mavi yandımı tamamdır. Gece görüntüsü çok hoş olmuş gerçekten hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ziya Kokarağaç Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-FORD-FOCUS-2-focus-3-Mondeo-AC-Knob-Car-3PCS-LOT-Air-Conditioning-heat/1337463501.html 7.5 $ yani 20 lira civarı fiyatı var. 1 ay kadar beklemek sorun değilse 45 lira vermenin hiç bir manası yok. Düğmeler aynı fotoğraflardan incelediğim kadarıyla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alpay B. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Hocam ellerinize sağlık çok süper olmuş,kısmet olursa bende değiştireceğim slm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-FORD-FOCUS-2-focus-3-Mondeo-AC-Knob-Car-3PCS-LOT-Air-Conditioning-heat/1337463501.html 7.5 $ yani 20 lira civarı fiyatı var. 1 ay kadar beklemek sorun değilse 45 lira vermenin hiç bir manası yok. Düğmeler aynı fotoğraflardan incelediğim kadarıyla. ChinaPost degil de SingPost ile gonderirse satici 1 haftada geliyor.. deneyimle sabit.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ziya Kokarağaç Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 http://www.aliexpress.com/snapshot/316333175.html 4.5 dolara buldum ve kendime de sipariş ettim. Bu kadar ucuza çok uygun bence ilgilenenler kaçırmasın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercüment Balcı Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2014 Hocam ellerinize sağlık çok süper olmuş,kısmet olursa bende değiştireceğim slmTeşekkür ederim. 50 tl lik operasyon, çok para değil. Karşılığında görüntü epey değişiyor, tavsiye ederim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 baya güzel oldu. en sağdakinde anormallik yok zaten takarken biraz zorladım sadece. bende cd kalemiyle boyadım bakalım gece nasıl olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 baya güzel oldu. en sağdakinde anormallik yok zaten takarken biraz zorladım sadece. bende cd kalemiyle boyadım bakalım gece nasıl olacak. gayet güzel olmuş focus2'lere de yakıştıgını düşünüyorum, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 gayet güzel olmuş focus2'lere de yakıştıgını düşünüyorum, güle güle kullanın. önder bey Ben de bugün tarif ettiğiniz şekilde klima düğmelerini değiştirdim.Ancak En sağdaki düğme kasıldı kaldı sağa sola dönmüyor ve geriyede çıkartamıyorum.Sizde oldu mu böyle bir sorun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Hayir bende sorun olmadi fakat tam oturduysa dönmesi lazim ters yöne birkac defa cevirin hafif esneterek dönecektir muhtemelen. Birkac kiside daha duymustum fakat biraz sağa sola cevirince tik edip dönüyor. Oturturken tam oturdu mu digerleri gibi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 diğerleri gibi taktım çıt diye bir ses oldu çevirmeye çalışınca sonra tamirciye götürdüm baktı parça değişmesi lazım dedi herhangi bir kırılma vs de yok nasıl oldu anlamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap