Murat Örten Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Şeffaf olan kısımları niye ışık geçirmez yapmazlarki anlamak zor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Şeffaf olan kısımları niye ışık geçirmez yapmazlarki anlamak zor.. bizim millet ışıldak gibi parlamazsa sevmez cd kalemi ile boyayın ya da siyah bant iş görür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Epey oldu bu düğmelerden takalı ancak benim düğme bölümünde hayalet var gibi. Yolda giderken birden sıcak üflemeye başlıyor, soğukluk ayarını sağ sol kıvratınca düzeliyor. Ara sıra da hava yönü ön döşte olmasına rağmen, ayaklara hava veriyor, onu da sağ sol yapınca düzeliyor. Sorun düğmelerde mi araçta mı anlayamadım, yenileri söküp eskileri takmak da istemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 3 gun once sipariş verdim birkaç olumsuz yorum okudum .Vazgeçesim geldi .İlerde sorun çıkartır mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Bu dugmeleri onermiyorum kimseye.Guzel gorunecek diye klimaniza zarar verebilirsiniz.Hic gerek yok oynamayin arabanin orasiyla burasiyla:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Bu dugmeleri onermiyorum kimseye.Guzel gorunecek diye klimaniza zarar verebilirsiniz.Hic gerek yok oynamayin arabanin orasiyla burasiyla:) sizde de mi sorun oldu hocam ? bende bir hevesle aldım .Hevesimi kırdınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 sizde de mi sorun oldu hocam ? bende bir hevesle aldım .Hevesimi kırdınız Aynen öyle.Sorunlar kısmında paylaştım.Problem giderildi ama klima düğmelerim orijinalindeki gibi performanslı değil sanki hala.Yaptırıp sorunsuz kullananlar da var mı?Tabiki var.Ama bu işin riski de var unutma ve asla bu riski göze aldığına değecek bir uygulama değil.Karar senin tabiki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Aynen öyle.Sorunlar kısmında paylaştım.Problem giderildi ama klima düğmelerim orijinalindeki gibi performanslı değil sanki hala.Yaptırıp sorunsuz kullananlar da var mı?Tabiki var.Ama bu işin riski de var unutma ve asla bu riski göze aldığına değecek bir uygulama değil.Karar senin tabiki sizin konunuzu baştan sona okudum ve vazgeçtim .Gerçekten durumunuza üzüldüm bayağı masraf çıkartmışlar.Onu takmak büyük risk .Takanların %60-70 inde sorun çıkmış.Artık o düşmeler evin bir köşesinde durur . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 sizin konunuzu baştan sona okudum ve vazgeçtim .Gerçekten durumunuza üzüldüm bayağı masraf çıkartmışlar.Onu takmak büyük risk .Takanların %60-70 inde sorun çıkmış.Artık o düşmeler evin bir köşesinde durur . Benim arızaya kolay dediler.Açtılar pervane kırık çıktı ona masraf ettim.Ama yine de ilk günki gibi değil düğmenin işlevi.Ben herkesi uyarıyorum.Vallahi değmez billahi değmez.Boşuna riske atmayın aracı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Ertekin Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Sorun çıkan arkadaşlarım adına üzüldüm. Ben de aldım kullanıyorum. sorun yok. Hatta fırın düğmesi gibi duran öncekilerden kurtardığı için memnunum. Şimdilik diyeyim İnşallah sonradan bir değişiklik olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap