ufuk özdemir Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2014 Düşünen olursa Kent Ford, 2000 liraya böyle bir uygulama yapıyor.İşçilik ve malzeme kalitesi oldukça yüksek.Renk seçenekleri oldukça fazla.1000 lira civarı olsa yaptırırdım herhalde. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turgut Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 çok pahalı ama güzel olmuş.Kent ford ford yetkili servisi mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Evet yetkili servis. İstanbul Haramidere'de.Hemen E5in kenarında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Bizim koltuklarda airbag yok mu sonra sıkıntı olmasın ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Bizim koltuklarda airbag yok mu sonra sıkıntı olmasın ? Özel dikim oluyor abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Bizim koltuklarda airbag yok mu sonra sıkıntı olmasın ? O bölümlerde zayıf dikiş kullanılıyor. Sorun olmaz zaten normalde de kılıf var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Neyse zaten rengini sevmemiştim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Bu renk içi krem olan araca gitmemiş ama işcilik bence de güzel. Paylaşım için teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Yazın pişmeyelim!! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Kışın da çok soğuk olur deri..:):) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 (düzenlendi) Mondeo selectiveden esinlenmişler belli ki bu rengi seçerken.Ama ilgilenen bayan bana renk seçeneğini çok fazla olduğunu söyledi. *Bu arada 3 resim de görülüyor mu? Ocak 16, 2014 ufuk özdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 *Bu arada 3 resim de görülüyor mu? Gözüküyor, sorun yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Kemaloglu Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Ben çok beğendim ama çok pahalı 1000 tl fena olmazdı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 İçi siyah araca bu renk cıncık gibi olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Düşünen olursa Kent Ford, 2000 liraya böyle bir uygulama yapıyor.İşçilik ve malzeme kalitesi oldukça yüksek.Renk seçenekleri oldukça fazla.1000 lira civarı olsa yaptırırdım herhalde. Cok begendim masallah cok guzel olmus gule gule kullanin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap