Doğan Kurban Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2014 Arkadaşlar bugün gündüz led farı taktırdım 350 tl ye.Acaba pahalımı serviste taktırdım. Bide focusculardan desteğe ihtiyacım var.Yarışmaya katıldım beğenilerinize ihtiyacım var.Teşekkürler. 06mfk93 plakalı aracım. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=685045448183413&set=a.683830151638276.1073741832.206345872720042&type=1&theater¬if_t=photo_comment_tagged Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Ben on ızgara ya takılan ledleri hic beğenmiyorum hic yakışmıyor araca ayni clio nun ledleri gibi saçma yerde ..en guzel led x paket teki farla bütünleşmiş olan ledler .bu x paket teki ledlere benzer ledler satılıyor piyasada onlar daha güzel. ..Tabi bu benim şahsi görüşüm başkası begenebilir ben beğenmiyorum bu şekildeki ledleri....Güle güle kullanın 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Tabiki araca sonradan takılanlar orjinali gibi durmuyor.Ama keseyide düşünmek gerekiyor.Far taktırmak isterim ama maliyeti yüksek gelir bana.Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Böyle soruları taktırmadan sorun lütfen... Yoksa insan ne yazacağını bilemiyor, beğenmiş gibi yaptım yarışmada! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Hayırlı olsun, o ışık 350tl mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Cenmax markası sanırım servis bana da aynı fiyatı çekmişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Hayırlı olsun, o ışık 350tl mi Aşağıdaki üçgenler ile birlikte olabilir birde bu ışıkların gerçekten kaliteli olanları da var (pilipis di sanırım).. Unutmazsam eklerim çok şık'lar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan UÇAR Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Hayırlı olsun . 400 TL'ye taktıranlar da var ii sizinki yine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Taktıralı 1 hafta oldu.350tl bende yaptırdım. Taktıralı 1 hafta oldu.350tl bende yaptırdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Hayırlı olsun.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Abi serviste taktırdım komple o platiğiyle birlikte.Ford un onayladığı en iyi markaymış ama arabadan bakıp markasını sizlere iletiyim.Fiyatı için pahalı diyen arkadaşlarım var sizce pahalımı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 pahalı desek ne olacakki ; sonuçta takılmış aracına ... Bana pahalı geldi geri sökün de diyemeyeceğine göre , güle güle kullan ... Zaten dile getirilmiş ; bu konular almadan , taktırmadan önce sorulmalı ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 @Teoman Akyar abinin araç daha net bilgileri verebilir. Fotolar ne kadar kaliteli çekilsede canlısı gibi olmuyor. Ben ilk kez beğenmiştim canlı görerek. Çakma durmuyordu. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Ben bugün taktıracak olsam bunları getirtir ve taktırırdım, genç bir dostum taktırdı, parlak, sağlam ve şık, 200 TL'yi de geçmedi. http://www.aliexpress.com/item/Upgrade-Factory-direct-sales-Free-shipping-2012-Ford-Focus-3-LED-DRL-daytime-running-lights-fog/1278310397.html Israrla sordunuz diye yazdım... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Aşağıdaki üçgenler ile birlikte olabilir birde bu ışıkların gerçekten kaliteli olanları da var (pilipis di sanırım).. Unutmazsam eklerim çok şık'lar Philips olanına baktım ben sadece led 199$ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap