Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Ben orijinal Hella DayLight taktım araca, fiyatı 650 TL. Kalitesi tartışılmaz bile. O fiyata bir de kalite tartışılsa acayip olurdu zaten, güle güle kullanın, çok pahalı! 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahir Arıt Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Cem abicim evet pahalı katılıyorum ama aydınlatmada hella tercih ediyorum herzaman. Tamponda olan üçgen kapakları gönderdim yetkili hella bayiisine onları montajını yaptılar. Sonra bana geri gönderdiler.Uzun zamandır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. Artı eksi ve parklara bağlantı yapıyorsun sadece o kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Korkut Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 (düzenlendi) nereden ve kaç tl ye sipariş verdin?taktırdıgında fotoğraflarını paylaşırsan sevinirim. Şubat 17, 2014 Mehmet Korkut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Karakaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Ben bugün taktıracak olsam bunları getirtir ve taktırırdım, genç bir dostum taktırdı, parlak, sağlam ve şık, 200 TL'yi de geçmedi. http://www.aliexpress.com/item/Upgrade-Factory-direct-sales-Free-shipping-2012-Ford-Focus-3-LED-DRL-daytime-running-lights-fog/1278310397.html Israrla sordunuz diye yazdım... Cem hocam bunlar gerçekten çok güzel görünüyor ama ters olarak takılabiliyorsa yani ledler içte değilde dışta kalacak şekilde o zaman daha hoş olur fakat o plastik aksamın şekil itibariyle buna müsade etmeyeceği belli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Renk değişebiliyor mu, bunun için buton mu var? Netten 340 a siparis verdim gg'den onlar yurtdisindan temin ettiler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 @Volkan Kaya, Buton yok sinyallere bağlanıyor. Sinyallerle entegre çalışıyor gördüğünüz resimde 4lüler açık. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Karakaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 sinyallerle entegre ve aynı renk vermeside ayrı bi güzellik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ziya Kokarağaç Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Netten 340 a siparis verdim gg'den onlar yurtdisindan temin ettiler Araçta çok güzel durmuş hayırlı olsun. Ben de yine sizinki gibi siyah aracıma taktırmak istiyordum. 1,5 aylık bekleyişten sonra bugün nihayet siparişini verdim. 1 ay sonra da taktırırım artık. Ama keşke direkt olarak yurtdışından alsaydınız ben yanında 15 dolarlık daha aksesuar aldım pazarlık indirim falan derken toplam 236 lira verdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 (düzenlendi) dikey ledler bence daha şık görünüyor.. Bu arada bende aracıma bixenon far ve bu ledlerden taktırmak istiyorum ama açıkcası kalite olsun marka olsun hiçbir bilgim yok..Bu yüzden sadece takipteyim Bu arada şunları buldum ama fiyat biraz tuzlu..Sizce eder mi? http://www.sanalpazar.com/Ford-Focus-Iii-Hb-Sedan-Led-Far__isp11684022 Şubat 18, 2014 hüseyin ipek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Korkut Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Netten 340 a siparis verdim gg'den onlar yurtdisindan temin ettiler Verdigin bilgiler icin cok sagol.oldukca şık durmuş,araca ağressif bir hava katmiş.güle güle kullanin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2014 Güvenli bankacılık ile yaptım ben alışverişi bu siteden. O yüzden rahatım. Ayrıca ürün elinize geçip kontrol edince para satıcıya geçiyor siz siteden onaylıyınca yani. Açıkcası 35 dolarlık alışveriş yapmıştım şimdi bu miktar artacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 montajını nasil yaptırdınız kac liraya mal oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 290 tl ye sinyalliler var.. http://www.sanalpazar.com/Ford-Focus-Iii-Gunduz-Fari-Drl-Yeni-Stil-Sinyalli__isp11828849 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Korkut Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 290 tl ye sinyalliler var.. http://www.sanalpazar.com/Ford-Focus-Iii-Gunduz-Fari-Drl-Yeni-Stil-Sinyalli__isp11828849 Marka bolumunde Eagle yaziyor bu markanin kalitesi hakkinda yorumlariniz nedir, bilgisi olan varmi? Fiyat ve kalite yorumlarinizi bekliyorum.benim araç titanyum x paket orjinal ledler ile uyumlu dururmu(araca yakişirmi) acaba!... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 (düzenlendi) Marka bolumunde Eagle yaziyor bu markanin kalitesi hakkinda yorumlariniz nedir, bilgisi olan varmi? Fiyat ve kalite yorumlarinizi bekliyorum.benim araç titanyum x paket orjinal ledler ile uyumlu dururmu(araca yakişirmi) acaba!... Marka hakkında pek bilgim yok ,Adana dan bir firma Çin den ithal getiriyor.ilk parti 50 adet sattılar,şuan ikinci parti olan 50 adeti satıyorlar.çevremde alan 2 arkadaş vardı.işi bilen elektronikçi olursa montajı da basit. kullananlar memnun piano black çok şık duruyor.Ben krom hastası olduğum için yatay kromlusundan aldım..Bu iş zevk meselesi tabii... bu araba titanıum sanırım http://www.youtube.com/watch?v=Ou71L06ENRU&list=UUefBk2njK7-3UIvBGdi5GpQ Şubat 23, 2014 oğuz mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap