Uğur Özdemir Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 dostum 350 tl cok vermıssın ulke dısınden 60 dolara getıttırebılıyorsun ben suan sıparıs verdım... http://www.aliexpress.com Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 dostum 350 tl cok vermıssın ulke dısınden 60 dolara getıttırebılıyorsun ben suan sıparıs verdım... http://www.aliexpress.com Ali amcanın yerini sonradan öğrendim. Taktırsığımda iş işten geçmişti. Tek tesellim servis garantili olması Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Özdemir Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 neyse ulkemız kazanmıs hayırlı olsun tekrar.. far uzerın bır kaş da yapabılırsın guzel yazılar var stede bakarsın... hayırlı olsun tekrardan cok guzel olmuş, benım sorum ne kadar ucret vermıstın taktırmaya ve sınyallere baglanması ıcın ustaya bızmı soyluyoruz yoksa zaten bu sekıldemı yapmak zorundalar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Daha önce baska bir yerde yazmıştım bende taktırdım ilk gün polis durdurdu bunları sök bir dahaki sefere ceza yazarım dedi böyle birşey yaşayan oldumu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 neyse ulkemız kazanmıs hayırlı olsun tekrar.. far uzerın bır kaş da yapabılırsın guzel yazılar var stede bakarsın... hayırlı olsun tekrardan cok guzel olmuş, benım sorum ne kadar ucret vermıstın taktırmaya ve sınyallere baglanması ıcın ustaya bızmı soyluyoruz yoksa zaten bu sekıldemı yapmak zorundalar Taktırma ücreti yok. Orijinal bağlantı yaptılar. Far yandığında ışık azalıyor Daha önce baska bir yerde yazmıştım bende taktırdım ilk gün polis durdurdu bunları sök bir dahaki sefere ceza yazarım dedi böyle birşey yaşayan oldumu? Aylardır bir sorun yaşamadım. Çevirmeye girmedim onanda olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Özdemir Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Taktırma ücreti yok. Orijinal bağlantı yaptılar. Far yandığında ışık azalıyor cok tesekkurler dogan abı ıyı gezmeler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berk Ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 neyse ulkemız kazanmıs hayırlı olsun tekrar.. far uzerın bır kaş da yapabılırsın guzel yazılar var stede bakarsın... hayırlı olsun tekrardan cok guzel olmuş, benım sorum ne kadar ucret vermıstın taktırmaya ve sınyallere baglanması ıcın ustaya bızmı soyluyoruz yoksa zaten bu sekıldemı yapmak zorundalar Ülkemiz kazanmış ama bir güzel de kazıklamış... ah şu yurdumun insanının para hırsı yok mu?... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Bayır Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 çok şık duruyo gerçekten servise danışıcam eğer var ise taktırıcam 350 tl az değil hani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Arkadaşlar bugün gündüz led farı taktırdım 350 tl ye.Acaba pahalımı serviste taktırdım. Bide focusculardan desteğe ihtiyacım var.Yarışmaya katıldım beğenilerinize ihtiyacım var.Teşekkürler. 06mfk93 plakalı aracım. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=685045448183413&set=a.683830151638276.1073741832.206345872720042&type=1&theater¬if_t=photo_commha hayırlı olsun.. güle güle kullanın... bende taktırdım ama 280 tl ye mal oldu.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap