Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 dostlarım aşağıdaki ürünleri almayı düşünüyorum kullanan ve/veya araştıranlarınız varmıdır acaba aranızda.. Transformacion Nikelaj Kapı Koruma Şerit 3M Çift Taraflı Bant (plakaları plakalıktan kurtarmak için) Ek olarak dostlar yeni mesaj açmamak için bu mesajımda sorayım focus 3 titanium normal fabrika çıkışı lastikleri kullanıyorum bunun için kaç psi hava vurmalıyım ve sizlerin kullandığı çakmak soketinden beslenen kompresör önerileriniz varmıdır? Selamlar.. Ben aynı şeridi kullanıyorum.Aracım beyaz olduğu için gayet güzel durdu.Kapıların tamamının altına taktım.Birde ön arka kapıların arasına çektim.Tek kötü tarafı köşeleri estetik bir şekil verilememesi. Foto çektiğimde sizinle paylaşırım.Saygılarımla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Ben aynı şeridi kullanıyorum.Aracım beyaz olduğu için gayet güzel durdu.Kapıların tamamının altına taktım.Birde ön arka kapıların arasına çektim.Tek kötü tarafı köşeleri estetik bir şekil verilememesi. Foto çektiğimde sizinle paylaşırım.Saygılarımla yakın zamanda fotoğrafları ekleyebilirseniz sevinirim. teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap