Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2014 Arhavi'den Hopa'ya.. Hopa'da şehir turu atalım dedik ki bir kaç yerde trafiğe kapalı yolları gördük plânsız bir gezi oldu fakat merak edenler için yayınlıyorum. 1:40'da ki trafik canavarına dikkat Ayrıca şehirde ki 10'larca hız kesicisine de.. Bundan sonra birde ormanlık yönüne gideceğim. İyileşirsem ve hava açık olursa :: 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Connect'e sevgiler!!!! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 O connect gibilerden çok var trafikte ilerde sağa döneceksin ne diye sollamaya çıkarsın. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 (düzenlendi) Arhavi'den Hopa'ya.. Hopa'da şehir turu atalım dedik ki bir kaç yerde trafiğe kapalı yolları gördük plânsız bir gezi oldu fakat merak edenler için yayınlıyorum. 1:40'da ki trafik canavarına dikkat Ayrıca şehirde ki 10'larca hız kesicisine de.. Bundan sonra birde ormanlık yönüne gideceğim. İyileşirsem ve hava açık olursa :: yalnız Yakup kardeş videoyu benim bil. de çok hızlı oynatıyor aceba benim bil.de mi sorun var yoksa senin video da mı anlayamadım Ocak 18, 2014 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 yalnız Yakup kardeş videoyu benim bil. de çok hızlı oynatıyor aceba benim bil.de mi sorun var yoksa senin video da mı anlayamadım 4 kat hızlı oynuyor aynen Çünkü normal hali 2.5 gb idi. Görüntüyü kalitesini azalttım 1 gb oldu baktım bu da çok hızlı daha güzel olur dedim 4x yaptım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Evet yazın gitmek lazımmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Çok güzel bir paylaşım abi teşekkürler güzel bir Artvin turu oldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Ne karışık yerleşim yeriymiş.Yolu bölen beton bloklara kim bilir kaç kişi girdi bu zamana kadar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Hem eline, emeğine , gezmene sağlık hemde geçmiş olsun Yakup.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Ne karışık yerleşim yeriymiş.Yolu bölen beton bloklara kim bilir kaç kişi girdi bu zamana kadar? O yoktu gerçi ben 1.5 yıldır gelmiyorum yani maksimum bu kadardır. Genelde o bölüm aşırı kalabalık oluyordu etrafa park edip gidenler vs derken böyle çözüm bulmuşlar sanırım. Ama aydınlatma vb şeyler lazım akşam için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Alttan da bi dıptıs müziği koyaydın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Alttan da bi dıptıs müziği koyaydın Normalde video'da var tabi de işte.. Hız arttırınca leş oluyordu sildim, bir de müzik eklemedim yutubeye müzik ekleyince direk lisans uyarısı diye bin tane uyarı geliyor canım sıkılıyor. Orman yoluna bişey eklerim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Hopaya 7 senedir gitmiyordum..gezi için teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 480p ne la kendimi antalya kemer arasında hissettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 480p ne la kendimi antalya kemer arasında hissettim Çok büyük oluyor dosya ne yapayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap