Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Çok büyük oluyor dosya ne yapayım nası bi yerdesin hacı sen 6,5 dk 720p video kaç mb olur ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 nası bi yerdesin hacı sen 6,5 dk 720p video kaç mb olur ki? Yukarda yazdım ya Rahat 500 olur. Neyse diğerini daha kaliteli yapacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Armağan Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Yakup bey; araçla gittiyseniz kesin Giresun Espiye-Tirebolu'dan geçtiniz keşke haberimiz olsaydı bir çay ikram ederdik.Formdaki arkadaşlardan yolu Kardeniz'e düşenler Espiye'den geçerken mutlaka çay içmek için Tirebolu 42'de(umarım reklam olmaz) mola versinler.Tabi beni çağırmadan olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Yakup bey; araçla gittiyseniz kesin Giresun Espiye-Tirebolu'dan geçtiniz keşke haberimiz olsaydı bir çay ikram ederdik.Formdaki arkadaşlardan yolu Kardeniz'e düşenler Espiye'den geçerken mutlaka çay içmek için Tirebolu 42'de(umarım reklam olmaz) mola versinler.Tabi beni çağırmadan olmaz Yok yok araç buradaydı. Kısmetse araba ile yazın veya başka zaman gezmeyi düşünüyorum bunu yaparken de buraya yazarak kim varsa görüşeceğiz inş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 nası bi yerdesin hacı sen 6,5 dk 720p video kaç mb olur ki? 16 dk 720p 1.5 gb, internet saatlerdir kilit. 3/4'ü ancak bitti. Köy'e çıktım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Ben de yaza yusufeline gidicem gibi enişte oralı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap