Alper Kemaloglu Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2014 Arkadaşlar sonunda aracıma kavuştum ve masraflara da başladım... İyi seyirler İphone kamerasıyla ancak bu kadar... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 ilk resimdeki değişikliği göremedim,diğerleri güzel olmuş güle güle kullanın.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Kemaloglu Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Reflektör ışığı Tşkler:) 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Başlıkları içerikleri açıklayacak şekilde seçmeye çalışalım lütfen. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 18 January 2014 - 19:52 tarihinde, Alper Kemaloglu yazdı: Reflektör ışığı Tşkler:) Hayırlı olsun bu uygulamayı yapmak icin kapı komple sökuluyomu acaba ve nerede yaptirdınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Kemaloglu Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Daha detaylı anlatayım resimlerle Şimdi de açıklamalar kapı led eşiğini yaptırmam için kapının resimde ki gibi sökülmesi gerekiyordu gözünüz korkmasın çok basit bir işlem ben arabamı 06.01.2014 de ankaradan aldım izne çıktım dün itibari ile ve hemen bu işlemlere başvurdum kapı zaten sökülmüşken reflektör ışığını da forumda ki bir arkadaşın aracına hediye takmışlardı hatırladınız mı ıradan fikir alarak yaptım E zaten diğer uygulamalarda forumun bana verdiği fikirler Ayrıca havuzlu paspas aldım çok memnunum ve havuzlu bagaj da kargoda.... Hepinize tşk ederim iyi ki focusum var iyi ki bu forum var... Pardon Erzurum da Teknik elk Mahmut usta yaptı burada oturan arkadaşlarıma yardımcı da olurum tüm bu işlemler 3 saat sürdü ve 100 tl ama mahmut ustadan çok memnun kaldım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Hayırlı olsun keyifle kullanın.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 hayırlı olsun,güzel uygulama. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Hayırlı olsun. O kapı içi reflektörün içine koydugunuz ampul nasıl sabit duruyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Kemaloglu Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Hayırlı olsun. O kapı içi reflektörün içine koydugunuz ampul nasıl sabit duruyor ? Ampulun oturduğu yer plastik kaynakla tutturuldu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Hayırlı olsun, focus yazılı kalorifer düğmelerinden bende istiyordum ama bence yazısız olanı daha bir hoş duruyormuş buna göre. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Kemaloglu Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Çok tşk ederim hepinize umarım bir fikir oluşturabilmişimdir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Çok tşk ederim hepinize umarım bir fikir oluşturabilmişimdir... Gerçekten resim koymanız çok güzel oldu benim açımdan teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap