Alper Kemaloglu Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Gerçekten resim koymanız çok güzel oldu benim açımdan teşekkür ederim. forumda bir arkadaş yaptırmıştır ama ona da hediye yaptırmışlardı batmandan sanırım detaylı öğrenememiştik şimdi inanın çok basit işlem tek yapmanız gereken iyi bir elektrik ustası ve en başta pazarlık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Arkadaşlar malumunuz ford bazı özellikleri koymuyor bizde kendimiz yapıyoruz mesala benim yaptığım gibi yorumlarınızı beklerim 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Arkadaşlar malumunuz ford bazı özellikleri koymuyor bizde kendimiz yapıyoruz mesala benim yaptığım gibi yorumlarınızı beklerim Bence gerek yoktu ama ışık şiddeti biraz daha kısık olursa daha iyi olabilir elinize sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Şimdi, Kadir Mermer yazdı: Bence gerek yoktu ama ışık şiddeti biraz daha kısık olursa daha iyi olabilir elinize sağlık Ona birşeyler düşüncem led gibi --3 dakika sonra eklendi-- @Yakup Çağatay düğünde canım sıkıldı da varmı diye aramadan koydum sende de kaçmadı teşekkürler bizlerin açığını kapatıyon 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Şimdi, Osman Türkol yazdı: Arkadaşlar malumunuz ford bazı özellikleri koymuyor bizde kendimiz yapıyoruz mesala benim yaptığım gibi yorumlarınızı beklerim Güle güle kullan. Elektiriğini nerden aldın? Cam tetiği desem sürekli yanar. Tavan aydınlatma desem baya uzun.. Bakalım nerden? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Şimdi, Teoman Saraç yazdı: Güle güle kullan. Elektiriğini nerden aldın? Cam tetiği desem sürekli yanar. Tavan aydınlatma desem baya uzun.. Bakalım nerden? Tavan aydınlatması her derde deva 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Zaten tavan ile çakmaklık olmasa modifiye olmazmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Tetiği ayna altı aydınlatmadan almak daha mantıkli ve zahmetsiz. Benimde aklımda böyle birşey yapmak ama bakalım ne zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 8 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Tetiği ayna altı aydınlatmadan almak daha mantıkli ve zahmetsiz. Benimde aklımda böyle birşey yapmak ama bakalım ne zaman Ayna altı aydınlatma yoksa olmuyor o nedenle tavandan kablo çekiyon 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Ayna altı aydınlatma yoksa olmuyor o nedenle tavandan kablo çekiyon Tamam abi orayı düşünemedim. Neden vuruyon el kadar bana yahu [emoji4] Abi hayırlı olsun demeyi atlamışım kusura bakma güle güle kullan abicim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Bişi dikkatimi çekti. Bizim arabalarda öylemi hatırlamıyorum. Far anahtarıda mavi ışıklı gözüküyor.. Acaba bizde de öylemiydi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Bişi dikkatimi çekti. Bizim arabalarda öylemi hatırlamıyorum. Far anahtarıda mavi ışıklı gözüküyor.. Acaba bizde de öylemiydi? Standart abi o. Hangi f3 e bindiysem mavi orası. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Dikkat etmedim... Hatırlamıyom... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan ADIGÜZEL Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Sunday, December 25, 2016 - 22:00 tarihinde, Osman Türkol yazdı: Arkadaşlar malumunuz ford bazı özellikleri koymuyor bizde kendimiz yapıyoruz mesala benim yaptığım gibi yorumlarınızı beklerim bence güzel olmuş elimden gelse ben de yaparım Acaba iç ışıklar mavi olduğu için o kapak da mavi olsa daha mı iyi olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2016 8 dakika önce, Gökhan ADIGÜZEL yazdı: bence güzel olmuş elimden gelse ben de yaparım Acaba iç ışıklar mavi olduğu için o kapak da mavi olsa daha mı iyi olur? Bu araba giderken yanan bir şey değil ki, dikkat çekmesi için mevcut 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap