Lütfi Arıcı Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2014 herkese merhaba aranıza yeni katıldım. Aracım sedan trend x ben aslında bmw hastasıyımdır ama malum bütçe:) Bmw 5 serilerinin arka stopları bildiğiniz gibi stoplu ve çok hoş duruyor benim araca böyle bir stop lambası bulabilir miyim ledli ? Baktım stop lambalarına tam led için dizayn edilmiş çizgi çizgi:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 şuanda mevcut değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Ozan HB'lerde neden varda sedanda yok anlamış değilim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 arka stopları bildiğiniz gibi stoplu Ben burayı anlamadım stoplar nasıl stoplu. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lütfi Arıcı Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Ben burayı anlamadım stoplar nasıl stoplu. ledli demek istedim kusura bakmayın:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Ben burayı anlamadım stoplar nasıl stoplu. Alemsin Ramazan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Alemsin Ramazan. yok abi frene basınca stop lambalarinda stop yazısı çıkıyor zannettim hani bazı arkadaşlar focus yazısı yapiyor ya 3.stopa. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 yok abi frene basınca stop lambalarinda stop yazısı çıkıyor zannettim hani bazı arkadaşlar focus yazısı yapiyor ya 3.stopa. Anladım ama ben biraz mizahi yaklaştığımdan soru tarzın çok hoşuma gitti de ondan yazdım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Mollaoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Var Çok aydınlatıcı bir açıklama olmuş. Çözüldü olay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap