Emrah Karaalan Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2014 dostlarım selamlar macbook pro 13 mid 2012 model için hdd kablosuna ihtiyacım var aradığım tamda şöyle bir şey yurtdışında var fakat ne kadar sürede gelir bilinmez.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Benimkinin aynısı . Acil lazım değilse alınabilir yurt dışından 20 ile 30 gün arasında gelir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Trabzon'da temin edebileceğiniz yer varmıdır bilemiyorum. Gittigidiyor üzerinde yoksa yurt dışından ısmarlayın ben Aliexpress üzerinden ısmarlıyorum.2-3 haftada geliyor. İstanbul'da Kadıköy'de bulunabilir. Çalıştığım şirket Apple ürünlerini buradan http://www.aybil.com.tr/iletisim.html alıyor. Fakat kurumsal olmayan satışa bakarlar mı bilemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Avrupa'dan hızlı posta ile alırsanız royal mail mesela 3-4 günde gelir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 apple yetkili servise gitmiştim bana ssd'niz arızalı demişti gittim ssd aldım yeni ssd çalışmayınca aklıma dvdrom yuvasına taktığım yedek hdd geldi oraya ssd yi bağladım ve sistemi kurdum. haliyle sorunun kabloda olduğunu anladım şu an bu alacağım kablo ile aldığım diğer ssd'yi bağlamayı düşünüyorum sisteme. bu adamlara apple nasıl yetkili teknik servis belgesi veriyor anlamıyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Apple yetkili servisi mi? Biraz bekleyinde gerçeğine yollarsınız pc'nizi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 ever apple yetkili teknik service esc bilgisayar diye bir yer trabzonda.. aslında eski bildiğin kıytırık bir bilgisayarcıydı sonra nerden olduysa yetkili teknik servis belgesi almışlar.. http://www.ifixit.com/Guide/MacBook+Pro+13-Inch+Unibody+Mid+2012+Hard+Drive+Cable+Replacement/10379 adresinde kablo aynen var 49.5$ acaba ne kadara gönderim yaparlar gerçi not düşmüşler altına ama.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 http://www.ebay.com/itm/Genuine-APPLE-Macbook-Pro-Unibody-13-A1278-2012-HDD-Hard-Drvie-Cable-821-1480-A-/171219119715?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item27dd746e63 45 TL - 20 günde gelir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 amerikadan her türlü daha yavaş gelir, fiyat farkı çok yoksa avrupadan alın. ebay.co.uk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S. Ali Doğan Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Aliexpresste bulabilirsiniz free shiping sayesinde kargo ucretide odemezsiniz. Ortalama 20-35$ arasi bir fiyati vardir 15-27 gun arasinda geliyor ucretsiz kargolar. 27 gunu gecmiyor aliexpressten cok alisveris yapmisligim var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 (düzenlendi) http://www.ebay.com/itm/Genuine-APPLE-Macbook-Pro-Unibody-13-A1278-2012-HDD-Hard-Drvie-Cable-821-1480-A-/171219119715?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item27dd746e63 45 TL - 20 günde gelir.. teşekkür ederim satın aldım az önce.. Ocak 20, 2014 Emrah Karaalan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap