UgR Oluşturma zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 16, 2011 Herkes aracına bir duygusal bağ ile bağlıdır (şahsen ben öyleyim ) Yeri gelir dertleştiğiniz bile olur. Şimdi biraz araçlarımız duymadan Focus ailesi olarak Elimizi vicdanımızı koyarak araçlarımızın En uç noktasından aklınıza gelebilecek civatasına kadar Sevdiğiniz sevmediğiniz , tasarımını beğendiğiniz, beğenmediğiniz ve şu şöyle olsaydı daha güzel olacaktı dediğiniz noktalar nedir acaba? Belli mi olur Ford yetkillileri bu konuştuklarımızı duyarlarda focus üzerinde değişikliğe giderler... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 sadece sesini sevmiyorum Ona hiçbir mühendis bişey yapamaz gır gır gır gır onun haricinde sevmediğim bir yanı yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Reklamları izlediniz Evet yayınımıza devam ediyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Armasını seviyoruzz :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Sevdiğim; ekonomisi Sevmediğim; yol sesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Can Garip Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 (düzenlendi) Tasarım mükemmel , iç dizayn hele , 2002 model butun marka modelleri (aynı sınıf olmak kaydıyla) yanyana koysanız , iç dizaynın farkı dha çok göze çarpıyor , en sevmediğim yanı ise şu depo kapagnın anahtarla açılıp anahtrsz kapanmaması :S Ağustos 16, 2011 cann1132 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Sevdiğim; dış tasarımı, klima performansı, rakiplerine göre üstün donanımı... Sevmediğim; iç tasarımı, arka camların manuel olması, güçsüz motoru..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Armasını seviyoruzz :D ben seni seviyorum boss arma falan hikayee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Can Garip Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Sevdiğim; dış tasarımı, klima performansı, rakiplerine göre üstün donanımı... Sevmediğim; iç tasarımı, arka camların manuel olması, güçsüz motoru..... arka camlarn manuel olması çok saçma ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 sevdiğim yönleri : Dış tasarım. arka stoplar. arka çamurluğun bagaj kaputuna doğru uzanması. collection jantlar. direksiyon simidi. performansı ve rengi. (buz beyazı) sevmediğim yönleri : motor sesi. yol sesi. arka tarafın darlığı. Koltuk başlarının manuel cevirmeli yatması. benim gördüklerim bu kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 gerek iç gerekse dış tasarım olarak çok seviyorum.baktıkça bir daha bakyorum. alalı 2 ay oldu. hala ilk günkü gibi heyecan duyuyorum. uzun yol konfor ve performansına hayranım. tutabilene aşk olsun. ama şehir için de sanki hızlanmalar bazen üzüyor. belki ben alışamadım. ekonomik kullanma adına aracı ürkek kullanıyorum ondan bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UgR Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 ilginç ve etkileyici cevaplar geliyor güzell Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 sadece sesini sevmiyorum Ona hiçbir mühendis bişey yapamaz gır gır gır gır onun haricinde sevmediğim bir yanı yok abi o gırgır sesi hiç bir arabada yok ama buda bi farklılıktır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 valla şu focus II tasarlayandan Allah razı olsun dert görmesin Allah çoluk çocuğuna bağışlasın...araç hem orjinaliyle hem modifiyeli haliyle içiyle dışıyla dizel motor sesiyle 1 numara...Arabamı Seviyorum Utanmasam eve Sokcam :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap