Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 F1 ' lerin her kış'a girerken kapı kilitlerinin bozulması. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 En sevdiğim? Bluetooth kit in araba ile beraber gelmesi. En sevmediğim, Arka stop lambalarının tipi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Soğuk motor performansını beğenmiyorum araç.çok düşüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gökhan gür Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2012 sevdiğim yönleri o kadar çokki dış tasarımına bayılıyorum.rengine bayılıyorum.(beyaz) bide çalıştırıp direksiyonu çevirince bi xenonlu merceklerimde dönüyo ya bayılıyorum ona sevmediğim yönü.sesi çok.bide kıyamıyorum basmaya bişey olur diye.şöyle 4500 devir çevirdiğimde dahi arıza çıkarmayacak ve 7 lt den fazla yakmayacak olsa mükemmel olur.bide şeyi kötü.neyi.bulamadım çünkü focus is the best Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 10` titanium x tdci sevdigim yonleri ; karakteristik tasarimi ,viraj performansi, sinifinin en karakteristik surus zevki,benim gibi yuksek seste muzik dinlemeyenler icin yeterli olan muzik sistemi,yakit tuketimi,sorunsuzlugu ve en onemlisi guvenirligi sevmedigim yonleri; 01 modelinde bile olan elektrikli yukseklik ayari 10`da yok , yuksek hizlarda arabanin icinde yanindakine birseyler anlatmak icin bagirmak zorundasin,katlanir ayna olmayisi,jantlari,motor sogukken kendimi bedfordun icindeymis gibi hissediyorum bunun cok fazla focusla alakasi yok ama dizel motorun narinligi Bilgisayarim turkce klavye olmadigi icin kotu yaziyorum kusura bakmayin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap