Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 valla şu focus II tasarlayandan Allah razı olsun dert görmesin Allah çoluk çocuğuna bağışlasın...araç hem orjinaliyle hem modifiyeli haliyle içiyle dışıyla dizel motor sesiyle 1 numara...Arabamı Seviyorum Utanmasam eve Sokcam dizel motor sesi hariç (çünkü benzinli ) aynısını kendi aracımız içinde söyleyebilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 ben arka tasarımının laguna II den esinlenildiğini düşünüyorum...peki ya siz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 sevdiğim yönleri : Dış tasarım. arka stoplar. arka çamurluğun bagaj kaputuna doğru uzanması. collection jantlar. direksiyon simidi. performansı ve rengi. (buz beyazı) sevmediğim yönleri : motor sesi. yol sesi. arka tarafın darlığı. Koltuk başlarının manuel cevirmeli yatması. benim gördüklerim bu kadar Var mı başka derdin...Isıtmalı koltuk, acc,keyless go felan da istermin...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 (düzenlendi) ben arka tasarımının laguna II den esinlenildiğini düşünüyorum...peki ya siz... Bi de Latitude'ye bak derim...%100 kopyalama işi...... Eylül 15, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 onda o bagajdaki cıkıntı yok farlar cok benziyor ama laguna ıı sedan coupenin ilk oluşumuydu...focus ta ordan araklamış sanırım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 %100 copy diyen kişiyi ben ford designer sanarım...Gerçekçi yorumlar lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 onda o bagajdaki cıkıntı yok farlar cok benziyor ama laguna ıı sedan coupenin ilk oluşumuydu...focus ta ordan araklamış sanırım.... Latitude'nin arkasına çok küçük bir dokunuş(Oraya Focus yazamıyacağından üçgenle işi bitirmiş....)Ve alın size spor bir arka tasarım...Hatta dh de bunun tartışması bile olmuştu.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 %100 copy diyen kişiyi ben ford designer sanarım...Gerçekçi yorumlar lütfen yakup abi sen yapma lütfen..Latitude çıktığında Focus'un fotoları daha yeni yeni ortaya çıkıyordu...Hatta dh de(Oradan biliyorum zaten seni yakup abi) tartışması bile olmuştu...Latitude nin arkasından araklama diye....Olabilir her marka yapabilir lütfen bunu kabul et bari... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 dh'da ota b.ka tartışma oluyor..çoluk çocuk yeri oldu..o yüzden burası açıldı onlara benzemeyiz inş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 yakup abi sen yapma lütfen..Latitude çıktığında Focus'un fotoları daha yeni yeni ortaya çıkıyordu...Hatta dh de(Oradan biliyorum zaten seni yakup abi) tartışması bile olmuştu...Latitude nin arkasından araklama diye....Olabilir her marka yapabilir lütfen bunu kabul et bari... Hasan banane ki ? Ben gayet tarafsız bişey yazdım..Benim değil 2 firma'da sonuçda bu bir araba, yıllarca her türlü tasarım çıkıyor.. Benzer şeyler hepsin oluyor..yok dedim mi ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 ooooo feci laf soktu ykp....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 dh'da ota b.ka tartışma oluyor..çoluk çocuk yeri oldu..o yüzden burası açıldı onlara benzemeyiz inş tmm...Ama şu soruma cevap istiyorum...Benziyor mu benzemiyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Hasan banane ki ? Ben gayet tarafsız bişey yazdım..Benim değil 2 firma'da sonuçda bu bir araba, yıllarca her türlü tasarım çıkıyor.. Benzer şeyler hepsin oluyor..yok dedim mi ben. İyi tamam ama Focus'u savunan bir yazı yazdın orada....%100 copy diyen Ben Ford Desinger mı diye bunu vurgulamış oldun yakup abi.....Şimdi benzemiyor dersen şapkamı bırakıp çıkarım ben.... ooooo feci laf soktu ykp....... Burayı Dh'ye çevirmeyelim... :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Benziyor.kardesim Aynalarda aynı kapılar felan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Benziyor.kardesim Aynalarda aynı kapılar felan. aynalar kapılar zaten standart yani bir aynaya ne kadar değişiklik yapabilirsin ki... Sadece arkası benziyor o kadar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap