Emre Koç Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2014 merhaba aranıza yenı katıldım focus almak ıstıyorum 100.000 de 2012 model tıtanıum x 115 beygır sizce almalımıyım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi ------------- 15 yaşında mı araba alıyorsun? Bence almamalısın daha erken. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Koç Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 yardımcı olabılecek yok mu? abi babam ıcın ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 yardımcı olabılecek yok mu? abi babam ıcın ya Ekonomik olarak güç buna yetiyorsa neden alınmasın? Gerekli kontroller yapılmalıdır akabinde tartışmak gerekir bize böyle havadan sorular sorarak cevap alman zor o yüzden baban düşünsün biraz bunu Alırsanız da şimdiden hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 2012 için 100k biraz çok gibi. Ama bakımları düzenliyse temizse belki... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Koç Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 abi babam yuzde 90 almayı dusunuyor alacağımız adam bakımlarını servısınde yaptırmıs bı sorun olur mu arabada ? alacağımız arabanın sahibi oğrencıymıs hergun okula rabayla gıdıyormus gunde yaklasık 250 300 km gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 abi babam yuzde 90 almayı dusunuyor alacağımız adam bakımlarını servısınde yaptırmıs bı sorun olur mu arabada ? alacağımız arabanın sahibi oğrencıymıs hergun okula rabayla gıdıyormus gunde yaklasık 250 300 km gibi Nereden bilelim emre. Bakıma girmesi demek sorunsuz olacağı anlamına gelmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Koç Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 ülkemızde araba 100.000 ı gectıkten sonra o arabadan daha fayda gelmez diyenler çok sizce ford dada aynımıdır ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 ülkemızde araba 100.000 ı gectıkten sonra o arabadan daha fayda gelmez diyenler çok sizce ford dada aynımıdır ? Hiçbir marka için bunu diyemeyiz. Konu böyle gereksiz uzarsa kilitlenir silinir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 100000 bir çok kişi için psikolojik sınır. bir şey olacağından değil tabiki. ama ben olsam 100000kmdeki tit x yerine 50000kmdeki style plus bakarım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Koç Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 abilerim sonuc olarak babam alıyor insallah bi sorun cıkmaz iyi geceler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 O arabanın uzin yol yapmis olduğu belli. Uzun yolda yapilmis 100000 km sehir ici gibi aartlardaki 50000 km den daha iyi bence. Arabanin bakimlari tamsa, serviste duzgun diyorsa (mumkunse belge isteyin) alinabilir. Ancak babaniz da çok km yapacaksa bu araci ucuncu kisiye satmak zor olacaktir. E az km yapacaksa da benzinli seçenekler devreye girer is karisir sa karisir. Ama iyi düşünmek lazim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Koç Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 abi hesaplamalarımıza gore yılda 10 bın km felan yapıyoruz 3-4 senede diğer arabalarla esıtlenır gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cem aksoy Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 100.000 km de araba alınır fiyatı uygunsa tabi. Sizin 100.000 den sonra yapacağınız kallabi masraflar olacak. 1- enjektör bakımı (olmazsa olmaz) 2- debriyaj baskı balata (130.000 km civarı) 3- 4 lastik (130.000 km civarı) 4- turbo (150.000 km civarı) Bana göre düşük km li aracı biraz fazla para verip almak daha mantıklı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Fiyat ne peki ..fiyati cok uygunsa babanizda yıllık az yol yapıyorsa alinabilir tabiki. .ben olsam bende babama alırdım. adam yılda 7bin km yol yapıyor ama kendime alacak olsaydim almzdım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap