Emre Koç Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 abi fiyatta bi sorun yokta rengi iyi değilmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 yorumlarınız için cok tesekkurler ilandaki arabaya bi bakarmısınız yeni gordum http://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-ford-focus-1-6-tdci-titanium-x/satilik-ford-1-6-dizel-tdci-titanium-x/4721189 abi 53 bın ilk fiyatmıs yeni oğrendim simdiki fiyatıı 51 bin liraymıs babam soyledi Bu araba ne x paket ne de 100 bin de.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 100 bin bakımını alacağımız adam yaptırıcak ondan sonra alacağız arabayı bıde fıyatı 53.000 lıra Şok geçirdim ya buna... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Rengi ozel bir renk guzel araba gece grisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Koç Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 abilerim soyledikleriniz doğrultusunda km si daha dusuk bı arac bakıcaz yarın 2013 model 13.000 km de tıtanıum x + smart hepınıze tesekkurler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap