Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Benimde kolçağım kırık bende çok aradım Bulunmuyor o tarz parçalar ankarada pert oto çıkmacılarını bir dolaşın isterseniz ama sanmam çıkacağını Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2011 arkadaşlar benim perdenin biri kırık. perdeye takılı olan plastik aksam kırılmş. aldığımda öğleymiş sonradan fark ettim. servis yenisi için 500 tl fiyat çekti. çok aradım başka türlü yapabilirmiyim diye kimse uğraşmıyor. satmıyorda. kendim bir şey ler uydurmaya çalıştım ama pek işlevsel bir şey yapamadım. perde deki plastik mekanizmayı nasıl bulabilirim. E-bay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 tşk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 bu ebay dan alışverişlerde gümrük falan ücreti diyo nasıl oluyor bazı ürünlerde ücretsiz kargo yazıyo fakat gümrük detayı falan deyip üründen fazla yazıyo bu konuda bana bıraz yardımcı olabılırmısın admın sen nasıl yapıyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 bu ebay dan alışverişlerde gümrük falan ücreti diyo nasıl oluyor bazı ürünlerde ücretsiz kargo yazıyo fakat gümrük detayı falan deyip üründen fazla yazıyo bu konuda bana bıraz yardımcı olabılırmısın admın sen nasıl yapıyorsun Erdem bey, sizin gibi bizlerin de isimleri mevcut. Ayrıca ilgili bazı konular Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap