Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 22, 2014 Merhaba, Çok bilgim yok hatta hiç bilgim yok ama evde rastlayınca paylaşmak istedim bunlar likörlüymüş meğersem içindeki likör sıvı şekilde bekliyormuş Bende dünyadan bi haber az daha döktüm üzerime Çok değişik tatlı geldi bana cici cici Marka Model Bilgisi: http://www.anthonberg.com/Products/Worldwide/Liqueurs.aspx Satın almak için: http://www.cikolatafirsati.com/anthon-berg-likorlu-16-cikolatasi (Websitesi hakkında bilgim yok sadece yol gösterme amaçlıdır) İçi Sizlerden de herhangi ilginç çikolataları bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 (düzenlendi) Bunları birkaç kere hediye niyetine aldım duty-freeden. Pek de beğenmedim açıkcası, kaliteli likörlüler var, ama bunlar bence o gruptan değil. Biz çok şanslıyız mükemmel bir çikolatacımız var, iyi de tanışıyoruz, kendimi şımartmak istediğim zamanlar uğrarım, şu ısralarda maalesef YASSAH... http://cikolatadukkani.com/ Çikolata endorfin (mutlu hissettiren hormon) salgılatma konusunda **** kadar iyidir Anaa otosansür var, yıldızlar çıktı... Ocak 22, 2014 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Anaa otosansür var, yıldızlar çıktı... ivet bir kaç kelimede var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Yooo sansür yok ben görüyorum ******** 'ları. Ayıptır burası araba forumu böyle başlık mı olur? Yiyen var yiyemiyen var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Yooo sansür yok ben görüyorum ******** 'ları. Ayıptır burası araba forumu böyle başlık mı olur? Yiyen var yiyemiyen var. Fırça yemeyiz herhalde Arabada yemeyiniz !!! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Ahaha Yakup'un verdiği sitede "kız isteme seti" var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Arabada yemeyiniz !!! Arabada yemek yemek yasak, hatta yiyecekle girmekde yasak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Adamlar "konuşan çikolata" yapmışlar ibretlik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Yazın Chios (Sakız) adasından aldığım sakızlı likörün tadı hala damağımda. Keşke eşe dosta sunmayıp hepsini kendime saklasaymışım Sakızlısı var mıymış ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Beyaz çikolata yokmuş Gözüme çarpanlar: Bu site dışında: Chocolate Truffle diye geçen zımbırtıları da çok övüyorlar http://globerove.com/belgium/belgian-chocolate-truffles/1893#lightbox/0/ Uzun süredir Türkiye'de satışı yoktu sanırsam da tekrar gelmiş favorim: Mutfak kiralayıp "chocolate cake day" yapmayalım mı Chocolate Rain ile bitiriyim iletimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Oğlumun odasında süs olarak ancak yer bulmuş.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 meyveliler benim favorim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 (düzenlendi) Yahu diyet yapıyoruz diye yazdık, Yakup bana gıcığına mı açtın bu konuyu...? Ocak 22, 2014 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Ahanda çikolata almaya gidiyorum.... Diyette olanların yerine niyeti ile... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Bir çikolata değil ama tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap