Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Tatlı türünde Antep baklavasını tek geçerim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Yahu diyet yapıyoruz diye yazdık, Yakup bana gıcığına mı açtın bu konuyu...? Bi Türk kahvesi mi yapsak dedim, buraya kadar geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 (düzenlendi) Bi Türk kahvesi mi yapsak dedim, buraya kadar geldi Seni RTÜK'e havale ediyorum Ocak 22, 2014 Cem Boneval tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 "Elinden zehir olsa yenir" temalı çalışmayı izlediniz :D 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Seni RTÜK'e havale ediyorum Dün de ben kendimi HSYK'ye teslim etmiştim, nasıl yakalandım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Bi Türk kahvesi mi yapsak dedim, buraya kadar geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Abi yapmayın ya üzülüyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Abi yapmayın ya üzülüyoruz Sabret Ramazan sende bol bol yersin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap