Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Ben olsam ADSL olarak TTNET'den başka bir firma tercih etmezdim. Günahım kadar sevmiyorum TTNET'i fakat aslında alınan hizmetin büyük bir kısmının alt yapısı yine TTNET'den sağlanıyor. Başka bir diyişle TTNET'de yaşadığın problemler + Superonline 'da yaşayacağın problemlerin eklendiğini hayal ederek karar verebilirsin. Belkide hiç problem yaşamazsın, fakat buna pek ihtimal vermiyorum. Fiyatı düşürecek ama sorunları artıracak diye düşünüyorum. Abi smile olsun superonlie olsun hepsinin arasında bi rakabet var ADSL'i ttnet platforumundan kullanıyorsa sorunsuz olcağının kanaatindeyim bakalım görücez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2014 Benim 6 gb kotalı 35 TL idi, çocuk büyüdükçe kota yetmez oldu, ttnet'i aradım ve 1 lira fark ile kotayı 12'ye yükselttiler. Yani telefon + 12 gb kota, 36 TL, bence gayet güzel. Telefonu ttnet'e taşıyınca sabit ücret 1 yıl boyunca gelmiyor, 1 yıl sonra yine başvurunca yine gelmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 TTnet altyapıya sahip ama çok kaliteli bir hizmet anlayışı yok bana göre. Ben yazın 16MB'e geçmek istedim 1 ay boyunca oyaladılar beni sonra da altyapınız yok dediler. Geçen hafta superonline'a başvurdum. Ve sağolsunlar hemen açtılar. ve kazanan superonline Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 24 saattir superonline kullanıyorum mutluyum verdikleri modemde iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 @Burak Çınar, Sana da airties 6372 yi mi verdiler? Bende airties 5650 vardı ikisi arasında kaldım hangisini kullanalım diye. Özelliklerinde yazan terimlerden bir halt anlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Benim 6 gb kotalı 35 TL idi, çocuk büyüdükçe kota yetmez oldu, ttnet'i aradım ve 1 lira fark ile kotayı 12'ye yükselttiler. Yani telefon + 12 gb kota, 36 TL, bence gayet güzel. Telefonu ttnet'e taşıyınca sabit ücret 1 yıl boyunca gelmiyor, 1 yıl sonra yine başvurunca yine gelmiyor. hocam bunda taahhüt aldılar mı ayrıca, bende de aynı paket var 24 ayın bitmesine 6-7 ay var daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 hocam bunda taahhüt aldılar mı ayrıca, bende de aynı paket var 24 ayın bitmesine 6-7 ay var daha 1 yıl taahhüt var hocam. 6 GB taahhüdü beklemeye gerek yok hocam, 12'ye geçince paket yükseltilmiş oluyor, yüksek pakete geçmek için taahhüt sonunu beklemenize gerek yok. Ayrıca sabit telefonu da ttnet'e taşımamışsanız onu da unutmayın, boş yere sabit ücret ödemeyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap