G.Yagmur Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2014 Merhaba arkadaşlar bir araç almayı düşünüyoruz sizlerde düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2007-model-hatasiz-focus-dizel-150151119/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Bana çok pahalı geldi.Ben 1.5 sene önce arabamı (aynı kasa 200.000'de) 19.000 liraya satmıştım.Tamam bende ucuza verdim ama 32.000 de çok gibi geldi bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 152.000 km de bir araç için bence de çok pahalı istediği kadar temiz olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
G.Yagmur Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Bana da çok uçuk geldiği için sizlerinde fikirlerini almak istedim.. araştırmaya devam edeyim o halde ben.. teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap