Murat Sertcakan Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2014 merhaba 2013 focus ana müzik sistemi(sony değil) sökülüp, tekrar takıldığında key kodu gösteren program hakkında bilgisi olan varmı? teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 merhaba 2013 focus ana müzik sistemi(sony değil) sökülüp, tekrar takıldığında key kodu gösteren program hakkında bilgisi olan varmı? teşekkürler. focus 3 teyplerde kod yok.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Sertcakan Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 focus 3 teyplerde kod yok.... ana ünitenin soketi sökülüp takıldığı zaman sadece radyo hafızasımı silinir. kod istemez doğrumudur? şunun için soruyorum Aux çıkış pinleri 6.17.18 bu pinlerden çıkış alabilmem için soketi sökeceğim. tekrar taktığımda kod istermi bunu öğrenmek istemiştim. sağol Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 ana ünitenin soketi sökülüp takıldığı zaman sadece radyo hafızasımı silinir. kod istemez doğrumudur? şunun için soruyorum Aux çıkış pinleri 6.17.18 bu pinlerden çıkış alabilmem için soketi sökeceğim. tekrar taktığımda kod istermi bunu öğrenmek istemiştim. sağol focus 3 lerde hiç bir şekilde kod yok dilediğiniz gibi söküp takın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Sertcakan Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2014 focus 3 lerde hiç bir şekilde kod yok dilediğiniz gibi söküp takın serdar bey focusun el kitapçığını karıştırdım bir yerlerde okumuştum. buldum sonunda, sayfa 260 aynen yazıyorum.Müzik sistemi güvenliği GÜVENLIK KODU Her birimde araç kimlik numarasına (VIN) bağlı bir özel kod bulunur. Kullanıma müsaade etmeden önce sistem müzik sistemi birimi ile aracın eşleşip eşleşmediğini denetler. Ekranda bir güvenlik kodu mesajı belirirse lütfen yetkili satıcınıza danışınız. aslında kod var. sistem açılışta, kontrol ediyor şasi numarası ile uyumlu olup olmadığını, eski 5000 6000 serileri gibi kod girilmiyor. bilgi mahiyetinde paylaşmak istedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap