Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Üründen ürüne değişiyor, kimisi çakma ürün alıp onunla da yorum yapıyor. Önemli olan aslında zamanda değil akşam sürülen zaman yani far çalışma süreci, bunun içinde kesin bişey diyemem. Takılan zaman ortada, şuana kadar sorun yok. Merceksiz fara xenon vb şeyler takmamalısınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay Kırıs Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Benim aracım 2009 Focus TitaniumX Sağa sola çevirince direksiyonu farlar oynuyor ancak sadece sağa çevirince oynuyor gibi geldi bana bu normalmidir. Birde bu Osramları eski aracıma almıştım çokda iyiydi, bu aracımda yine bu ampullerden kullanılabilirmi yoksa zenon vs.. tarzı bir ampulumu var. Mercekli olduğundan ön taraftan bakınca ampulu görünmüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Halojen far var sizde de. Olur yani. Ayrıca oynuyor evet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay Kırıs Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Halojen far var sizde de. Olur yani. Ayrıca oynuyor evet. Arkadaşımdan biri daha önce focus kullanmış, sendeki mercekli olduğundan zenon dedi ancak bilemedim. Bunu anlamanın yolu farın olduğu kısmı açmakmıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Alakası yok. Eğer değiştirilmemiş ise dediğim gibi. Bize güvenmiyorsanız açıp bakacaksınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay Kırıs Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Alakası yok. Eğer değiştirilmemiş ise dediğim gibi. Bize güvenmiyorsanız açıp bakacaksınız teşekkür ederim güvenmemek demeyelim de arkadaşım kafamı karıştırdı diyelim biz buna . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Ertekin Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 F3 için de bu şekilde far ve diğer ampullerin, nasıl sökülüp takılacağına dair bilgi, açıklama, video, sitemizde mevcut mudur acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 F3 için de bu şekilde far ve diğer ampullerin, nasıl sökülüp takılacağına dair bilgi, açıklama, video, sitemizde mevcut mudur acaba? İlgili kategorimize buyrun http://www.focusclubtr.com/forum/128-mk3-genel-bilgiler/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Ertekin Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulent Acar Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2015 Anlatımınız için teşekkür ederim. Ampul benim de dün patladı yolumdan geri dönüp eve geldim. Bugün de pazar malum sanayi kapalı ama bi bauhouse a gidip orada var mı diye bakıcım. Benim 2011 sağ ön kısa gitti. Dediğiniz gibi değiştirmeyi denicem Sağolun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Egemen V. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Şaşmaz'da her iki kısa farı normal Osram H7 (night breaker değil) olacak şekilde yenilettim. Sağ kısa far yanmıyordu. Yanan sol farı da yedek olarak torpidoya aldım. İnşallah gerek olmaz ama gerekirse bu paylaşım sayesinde kendim değiştiririm artık. Bu arada, fiyatı merak edenler olabilir. İki kısa far değişim dahil 20 tl, farın tanesi dışardan alsanız zaten 9 tl civarı. Ustanın mekan ismini hatırlamıyorum, uzel ford olabilir. 2472.cadde üzerinde ama ismi aklımda kalmamış... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Ahmet Yunal Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 oooo süper. artık kendi xenonlarımı değiştirebilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Emegınıze saglık.bende de 2009 focus comfort var.gecen fabrıka cıkıslı sag kısa farım yandı,yenılettım ama dandık bı markaydı,ustanın elınde olan bı marka takıldı.sımdı bu tarz kalıtelı bıseyler dusunuyorum. Isıgı sarımı verıyor beyazmı?ben beyazı sevmem arabada cunku. Fıesta 2007 ıcınde bu tarz bı anlatım varmıdır? Saygılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Farlarım baya yere bakıyordu ve sökünce farkettim meğerse ampüller yuvalarına düzgün takılmamış Narva ampül vardı düzelttik ayarda yaptık gayet iyi aydınlatması yoksa osram yada philips alıcaktım vazgeçtim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Orjinaller 6 sene gitmişti, yenisinin biri bugün patlamış 3 sene gitti yani yenileri. Adamların tahmin ettiği lifetime birebir tuttu be Şimdi de Philips H7 X-Treme Vision aldım. 24 January 2014 - 17:43 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: 6 yılın ardından 1 ampül patladı gitti Önce değişimi anlatalım sonrasında ise ne ile değiştiğimi ve ne fark ettiğini..Yeni alınan OSRAM'lar Osram H7 Night Braker PLUS Ampül Seti - plus olmayanları almayın onlar daha kısa ömürlü Far kodu: 90c64210nbp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap