Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaslar merhaba focus tredn x ps aracimi alali daha 2.5 ay oldu fakat surucu koltugundan gacir gucur sesler gelmeye basladi.Sesler , yandaki emniyet kemeri girisi ve el frenine surtmeden kaynaklanmiyor.Koltugun oturak kismindan geliyor hafif bozuk bir yolda gacir gucur sesleri cok net duyuluyor.Bu sesler normalmi yoksa ben mi cok hassasim bilemedim.Boyle bir durumda karsilasan varmi focus ta koltuk kalitesi yeterli mi sizce ?
Soru
Hakan Ak
Arkadaslar merhaba focus tredn x ps aracimi alali daha 2.5 ay oldu fakat surucu koltugundan gacir gucur sesler gelmeye basladi.Sesler , yandaki emniyet kemeri girisi ve el frenine surtmeden kaynaklanmiyor.Koltugun oturak kismindan geliyor hafif bozuk bir yolda gacir gucur sesleri cok net duyuluyor.Bu sesler normalmi yoksa ben mi cok hassasim bilemedim.Boyle bir durumda karsilasan varmi focus ta koltuk kalitesi yeterli mi sizce ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
4
3
3
Popular Days
Ock 25
16
Ock 24
5
Ock 26
5
Şbt 7
5
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 6 posts
Samet çeltikci 4 posts
Bekir B. 3 posts
Hakan Ak 3 posts
Popular Days
Ock 25 2014
16 posts
Ock 24 2014
5 posts
Ock 26 2014
5 posts
Şbt 7 2014
5 posts
Popular Posts
Serdar Eryürekli
Kedidir kedi
Mesut Özbek
Aynı sorun benim de 1 haftalık aracımda meydana geldi. Benzer çok sayıda şikayet olduğuna göre sanırım fabrikasyon kronik bir sorun söz konusu. Beni de o kadar çok rahatsız etti ki dayanamadım 2 gün s
Servet Ö.
Allah başka dert vermesin.
Bu soruda 48 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap