Mustafa ozdemir Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2014 Park lambalari beyaz yaptirdim. On tarafa lazer led taktirdim. Spoiler-mavi isikli vites topuzu serviste taktirdim. İki gun once de celik sibop ve cift cikisli egsoz borusunu taktirdim. Bunlarin hepsinin maliyeti ortalama 850 tl ye mal oldu. Yorumlarinizi bekliyorum Bir hafta sonra da bagaj alt citasi krom-ve pencere kenari krom citasi geliyor. Arabam titanium ama sadece pencerelerin altinda krom var ben tam cerceve yaptiracagim. Birde yurtdisindan bir sitede silecek puskurten siyah parcalara takilan kromlari buldum onlari siparis verdim insallah guzel olur neticeleri. Silecek puskurtme aparati su sekilde 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Maşallah Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Bu haliyle gayet güzel olmuş çok fazla krom parça takınca da yakışmıyor bence 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa ozdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Tsk ederim. Umarim en son ekletecegim parcalarda guzel durur. İnce ve kibar parcalar cam ustu citalari ve silecek suyu aparati Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Keyifle kullanın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahin Doğan Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Araç güzel olmuş güle güle kazasız belasız kullanın. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Öztürk Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Tsk ederim. Umarim en son ekletecegim parcalarda guzel durur. İnce ve kibar parcalar cam ustu citalari ve silecek suyu aparati Arabanız şık olmuş bence. Ben de tam çerçeve krom çıtaların siparişini verdim bekliyorum. Ekstradan bagaj için de krom çıta var aldığım; onu da tavsiye ederim. Silecek suyu aparatını nereden aldınız link verebilir misiniz acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa ozdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Aliexpress diye bir siteden ebay tarzi. İncelerseniz daha bir suru farkli urun var focus 3 icin burada. Bagaj icin citayi bende siparis verdim aynen gelmesini bekliyorum. Umarim gelen kromlar kalitelidir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Tasci Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Maşallah allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Silecek puskurtme aparati su sekilde Aparat komple mi, yada geçirme kapak mıdır ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa ozdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Aparat komple mi, yada geçirme kapak mıdır ? Sadece kapak seklinde. Uzerindeki mevcut kapaklarin yerine. Aslinda urun çinden gelecek yani surpriz olmassa o sekilde ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Egsoz ucunu nereden ve ne kadara temin ettiniz? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Dumlupınar Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 böyle birşey de yaparsanız daha canli olacak bence şahsen f3 um olsa ilk yapacağım şeydir 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 uploadfromtaptalk1390697679031.jpg böyle birşey de yaparsanız daha canli olacak bence şahsen f3 um olsa ilk yapacağım şeydir Güzelmiş ama plakasız gezmek lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Baya değişik durmuş.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap