Mustafa ozdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Egsoz ucunu nereden ve ne kadara temin ettiniz? İzmir cigli ata sanayiden 60 tl ye mal oldu. Paslanmaz krom. Bu sabah bir siparis daha verdim arkadaslar 12 dolara 4 adet ic kapi kollari krom cerceveler. Sizce nasil? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa ozdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Bugun ust kromlar geldi yapilirken cektim resimlerini.su anda tum kromlar bantli oldugu icin bitmis halini cekemedim. Slikonla destekledik kromlarin yapiskanlarini. Daha sonra bitmis halini cekerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent K. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Krom çıtalar çok şık olmuş güle güle kullanın. Kapı kolları da çok güzel olmuş ama fiyatı biraz pahalı gibi geldi bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Tansu Dinler Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 merhaba, Spoiler ve mavi ışıklı vites topuzu serviste parça + işçilik ne kadar tuttu acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 merhaba, Spoiler ve mavi ışıklı vites topuzu serviste parça + işçilik ne kadar tuttu acaba? Buyrun: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erman Uca Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Güzel olmuş... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 uploadfromtaptalk1390697679031.jpg böyle birşey de yaparsanız daha canli olacak bence şahsen f3 um olsa ilk yapacağım şeydir Ben sipariş verdim yolda geliyor değişik versiyonu daha çok hoşuma gitti 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Sadece kapak seklinde. Uzerindeki mevcut kapaklarin yerine. Aslinda urun çinden gelecek yani surpriz olmassa o sekilde ) Ben aldım bu kapaktan aracımda takılı şuan.Mevcut fıskiyenin üzereine çift taraflı bant ile tutturuluyor.Fakat üztünde gelen banta güvenmeyin atıyor hemen.Kaliteli bir bantla sağlam olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa ozdemir Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Ben aldım bu kapaktan aracımda takılı şuan.Mevcut fıskiyenin üzereine çift taraflı bant ile tutturuluyor.Fakat üztünde gelen banta güvenmeyin atıyor hemen.Kaliteli bir bantla sağlam olur. Kesinlikle haklisiniz. İlk basta cift tarafli banta guvendim iki gun sonra yikamada atti sonra patex yapistirici aldim birer damla damlattim tas gibi oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa ozdemir Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Cyclone navigasyondan sonra focusumun gece ic mekan cekimi uzerindeki mevcut sony sistem bosa cikti. Piyasa degeri ne kadar bilen varmi?satmak istiyorumda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 (düzenlendi) Sony sistemi satin alabilirim 5 'ekran'+ cerceve + panel varsa almak isterim Mart 2, 2014 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Sony sistemi satin alabilirim 5 'ekran'+ cerceve + panel varsa almak isterim ekran 4.2" bu pakette. çerçeve ve tuş takımıda ona uygun tabiki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Sony sistemi satin alabilirim 5 'ekran'+ cerceve + panel varsa almak isterim Smart Paket 4,2'' Tekno paket 5'' doğru mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Smart Paket 4,2'' Tekno paket 5'' doğru mu Smart Paket 4.2" Navigasyon Paketi 5" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Smart pakette navigasyon yüklenmiyormu?Özellik olarak nedir acaba mesaja geri görüş kamerası takılırmı?Birde style pakete uyarmı?Bu konuda cahilimde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap