onur karadağ Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 vites topuzunu aliden mi aldınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Smart pakette navigasyon yüklenmiyormu?Özellik olarak nedir acaba mesaja geri görüş kamerası takılırmı?Birde style pakete uyarmı?Bu konuda cahilimde yüklenmek derken? yazılımsal olarak yüklenemez. Parçaları farklı, ekranı daha büyük. Geri görüş kamerası takılır ancak orjinal modul ve kamera gerekiyor. Stylea takılır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa ozdemir Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 vites topuzunu aliden mi aldınız? Servisten taktirdim vites topuzunu. Yanlis hatirlamiyorsam 290 tl civariydi. Ozellikle aksam harika oluyor tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Servisten taktirdim vites topuzunu. Yanlis hatirlamiyorsam 290 tl civariydi. Ozellikle aksam harika oluyor tavsiye ederim ben ozellıkle vites topuzu ve cyclone ekranı alacagım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa ozdemir Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 ben ozellıkle vites topuzu ve cyclone ekranı alacagım İkisinide tavsiye ederim. Ben cetas forddan yaptirdim ikisini de. Ali den krom parcalar anahtarlik falan siparis verdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 bu led gunduz farınıdamı aliden aldınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Er-ol otomotiv fiyatı 235 civarı 6 ilerisi de aynı oluyor (fiyat güncel değil dikkat) Otosan fiyatı- ocak kdv'li 247 lira Forumdan efektif yararlanmak için sadece son mesajlara bakmamak lazım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa ozdemir Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 bu led gunduz farınıdamı aliden aldınız? Cigli ata sanayide taktirdim onu. Daha sonra ali de gordum aynisini. Yedek siparis verdim hatta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Cigli ata sanayide taktirdim onu. Daha sonra ali de gordum aynisini. Yedek siparis verdim hatta Aliden bende aldım gelmesini bekliyorum Ata sanayide nerede taktırdınız acaba?Memnun kaldınızmı?Gelince taktıracak yer lazım banada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa ozdemir Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Aliden bende aldım gelmesini bekliyorum Ata sanayide nerede taktırdınız acaba?Memnun kaldınızmı?Gelince taktıracak yer lazım banada Cok memnunum sorunsuz iki aydir kullaniyorum. Ata sanayide garage 35 diye bir yer var. Yardimci olurlar. Gidecegin zaman msj at haber veririm ilgilenirler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Cok memnunum sorunsuz iki aydir kullaniyorum. Ata sanayide garage 35 diye bir yer var. Yardimci olurlar. Gidecegin zaman msj at haber veririm ilgilenirler Tamamdır çok sağolun çok iyi oldu bu benim için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Orcun Bayer Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 slm vites topuzunu nerden aldın acaba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 slm vites topuzunu nerden aldın acaba Bu sayfanın en üstünde bu konu hakkında bilgi mevcut 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 Normalde araçla oynanmasından, modifiye yapılmasından pek haz etmem. Ancak siz aracın orijinalliğine daha bir estetik katmışsınız. Abartı bir durum oluşmamış. Çok beğendim. Kazasız belasız kullanınız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Orcun Bayer Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 Er-ol otomotiv fiyatı 235 civarı 6 ilerisi de aynı oluyor (fiyat güncel değil dikkat) Otosan fiyatı- ocak kdv'li 247 lira Forumdan efektif yararlanmak için sadece son mesajlara bakmamak lazım tamamda ben almak istiyorum nerden alayın antalyadayım çünkü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap