Coşkun Avcu Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2014 Bütün günümü aldığı için ve sizin de karşılaşabileceğinizi düşündüğüm için paylaşmak istedim... Bilgisayarım durup duruken RAM'in tamamını kullanıyodu (hiç bir program çalışmazken... Nette çözüm bulamayınca kendim halletmeye çalıştım oldu... Bu sorunla karşılaşırsanız: Microsoft Security Essentials programında AYARLARda "dışlanan dosyalara" eklediğinizde sorun kalmıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Peki dllhost neden açılıyormuş ? Onu bulabildiniz mi? Ram'leri sürekli tamamen kullanması çok kıl durum ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Tam bilmiyorum ama... Genellikle kodeklerden kaynaklandığı belirtilmiş. Ben de 2 gün önce KMplayer yüklemiştim 3D izlemek için. Emin olmasam da ondandır diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 İnternetten indirdiğiniz bir programı yüklediğinizde program listesini kontrol edin. Yüklenen program extra programlar yükleyebiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 İnternetten indirdiğiniz bir programı yüklediğinizde program listesini kontrol edin. Yüklenen program extra programlar yükleyebiliyor. evet , o tarafı da var... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap