Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
sıfır aldığım aracım 2013 focus sedan benzinli. 1 hafta kadar önce ilk defa depoyu fulledim. depo 39 litre aldı ve taşmaya başladı. pompa tabancası atmadı. kullanım kulavuzunu eve geldiğimde inceledim. ve
1. Açmak için kapağa bastırınız. Kapağı sabitlenene dek tamamen açınız.
Not: Yakıt tabancasını yerleştirdiğinizde,
tabanca ebadının doğru olduğu tespit edilirse yay yüklü bir engelleyici açılır. Bu özellik, depoya uygun olmayan bir yakıt doldurulmasını önlemeye yardımcı olur.
2. Yakıt tabancasını, tabanca A üzerindeki ilk çentik içeriye girene dek sokunuz.
Yakıt borusu deliğinin kapağına dayanacak şekilde tutunuz.
UYARI
Yakıt tabancası ikinci kez durduktan sonra yeniden yakıt doldurma işlemini durdurunuz. Fazladan
doldurulan yakıt, depo içindeki genleşme boşluğunu doldurarak taşmaya yol açar. Yakıt sıçramaları diğer sürücüler için tehlikeli olabilir.
şeklinde yazıyor pompacı acaba tabancayımı yanlış yerleştirdi. yada tabancamı bozuk. benzin alırken dikkat etmem gereken bir şey varmı.? başına böyle bir olay gelen varmı? selamlar.
Soru
Murat Sertcakan
merhaba,
sıfır aldığım aracım 2013 focus sedan benzinli. 1 hafta kadar önce ilk defa depoyu fulledim. depo 39 litre aldı ve taşmaya başladı. pompa tabancası atmadı. kullanım kulavuzunu eve geldiğimde inceledim. ve
1. Açmak için kapağa bastırınız. Kapağı sabitlenene dek tamamen açınız.
Not: Yakıt tabancasını yerleştirdiğinizde,
tabanca ebadının doğru olduğu tespit edilirse yay yüklü bir engelleyici açılır. Bu özellik, depoya uygun olmayan bir yakıt doldurulmasını önlemeye yardımcı olur.
2. Yakıt tabancasını, tabanca A üzerindeki ilk çentik içeriye girene dek sokunuz.
Yakıt borusu deliğinin kapağına dayanacak şekilde tutunuz.
UYARI
Yakıt tabancası ikinci kez durduktan sonra yeniden yakıt doldurma işlemini durdurunuz. Fazladan
doldurulan yakıt, depo içindeki genleşme boşluğunu doldurarak taşmaya yol açar. Yakıt sıçramaları diğer sürücüler için tehlikeli olabilir.
şeklinde yazıyor pompacı acaba tabancayımı yanlış yerleştirdi. yada tabancamı bozuk. benzin alırken dikkat etmem gereken bir şey varmı.? başına böyle bir olay gelen varmı? selamlar.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 25 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap