Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 http:// 2 adet cebi var arabamın artık Doğanım cebin biri fazla sankiiii:):):) Hayırlı olsun Doğanım..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 2 adet cebi var arabamın artık Cücük kadar olmasaymış iyiymiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Cücük kadar olmasaymış iyiymiş. Ya başkan sorma keşke daha genişi olsaydı güzel iş yapardı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 mühim olan boyutu değil,işlevidir işine yarıyorsa gerisi teferruattır.aksi halde at gitsin beygir gelsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 5S sığmıyorsa S5 hiç sığmaz iyiki almamışım diğer siparişler Dün İstanbula ulaşmış bakalım gelsin resim aktaracağım. Doğan beye tesekkurler ondan gördüm bazılarını bende aldım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Sigara sığıyor ama. Bu arada yapışma konusunda sıkıntı yapıyor. Bide ısıtarak deneyim bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 sigarayı bırakalı 2,5 ay oldu . demekkı bız oraya bıseler uydurmamız gerelkecek tel ıcın. bırde kaydırmazlardan sıparıs verdım 11 parca bakalım nasıl olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 sigarayı bırakalı 2,5 ay oldu . demekkı bız oraya bıseler uydurmamız gerelkecek tel ıcın. bırde kaydırmazlardan sıparıs verdım 11 parca bakalım nasıl olacak Hayırlı olsun şimdiden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 (düzenlendi) aksesuarlar yaklasık 2 hafta sonra elime ulaştı. Bizim gibi sipariş vermek isteyen olursa baştan şunu ileteyim. malzemeler öyle bariz bir şekilde harika kalitede değil. Demem su dur ki Fazla para veripte çok kalite beklemeyin ama göze hoş geldiği kesin ben çok memnunum. Sadece kapı kol içlerine beyaz-mavi renkli focus yazısı var bunları yapıştırırsan bir sorun olduğunda kapı koluyla alakalı sökülmesi gerekir ben bunun için henüz yapştırmaya karar vermedim. Aksesuarları japon yapıştırıcısı sürdüm çünkü ^3M ler çok iyi yapıştırmıyor. Anten hoşuma gitti ve çekimde herhengi bir sıkıntıyok denedim. gelelim resimlere Haziran 2, 2014 Teoman Saraç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 aksesuarlar yaklasık 2 hafta sonra elime ulaştı. Bizim gibi sipariş vermek isteyen olursa baştan şunu ileteyim. malzemeler öyle bariz bir şekilde harika kalitede değil. Demem su dur ki Fazla para veripte çok kalite beklemeyin ama göze hoş geldiği kesin ben çok memnunum. Sadece kapı kol içlerine beyaz-mavi renkli focus yazısı var bunları yapıştırırsan bir sorun olduğunda kapı koluyla alakalı sökülmesi gerekir ben bunun için henüz yapştırmaya karar vermedim. Aksesuarları japon yapıştırıcısı sürdüm çünkü ^3M ler çok iyi yapıştırmıyor. Anten hoşuma gitti ve çekimde herhengi bir sıkıntıyok denedim. gelelim resimlere güzel olmuş güzel olmuş,güzel günler de kullanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 teşekkürler Osman bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 aksesuarlar yaklasık 2 hafta sonra elime ulaştı. Bizim gibi sipariş vermek isteyen olursa baştan şunu ileteyim. malzemeler öyle bariz bir şekilde harika kalitede değil. Demem su dur ki Fazla para veripte çok kalite beklemeyin ama göze hoş geldiği kesin ben çok memnunum. Sadece kapı kol içlerine beyaz-mavi renkli focus yazısı var bunları yapıştırırsan bir sorun olduğunda kapı koluyla alakalı sökülmesi gerekir ben bunun için henüz yapştırmaya karar vermedim. Aksesuarları japon yapıştırıcısı sürdüm çünkü ^3M ler çok iyi yapıştırmıyor. Anten hoşuma gitti ve çekimde herhengi bir sıkıntıyok denedim. gelelim resimlere Dikiz aynası düğmelerinin kaplamasını ben takamadım. Aynayı içerden kapatma tuşundan dolayı. 3m leri kötü evet ama kendiniz çift taraflı bant alıp yapıştırsaydınız keşke. Birde anten rengi krem gibi kalmış arabanın üstünde. Ben orj sprey boya yaptırıp boyadım ve gayet güzel olmuştu. 3m yapışmadığında ben çakmakla ısıtıp yapıştırıyorum gayet güzel tutuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 (düzenlendi) Doğan bey anten araç otoparkta olduğu için o renk çıkmış olabilir güneşte tekrar denicem. olmazsa dediğinizi yaparım. daha anteni yapıştırmaım malum havalar burda bozuk bıraz ısınsın rahat yapıştırırım. birde dikiz aynası demişsinizde ben öyle bişi yapmadımkafam karıştı anlamadım valla Haziran 2, 2014 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Doğan Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Doğan bey aracım 2012 C-max sanırım aracım focus 3 tasarımından doğan bir MPV. Aracım için sizin aldığınız paçalıklardan almak istiyorum. Aracıma uyar mı yardımcı olabilir misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Doğan bey aracım 2012 C-max sanırım aracım focus 3 tasarımından doğan bir MPV. Aracım için sizin aldığınız paçalıklardan almak istiyorum. Aracıma uyar mı yardımcı olabilir misiniz? Cmax için bişey diyemiyorum açıkcası. Sitede cmax olarak aratın (aliexpress de) ona uygun aksesuarlara bakarak alabilirsiniz. Yada cmax aksesuar takan arkadaşlar daha uygun fikir verebilir size Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap