Fatih Doğan Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 doğan bey c-max için aksesuar konusunda sıkıntı var ondan focus 3 kullanıcılarına danışayım dedim. Yarın size aracın paçalık kısımlarının fotosunu çeksem ve sizinle paylaşsam karşılaştırma açısından yardımcı olabilir misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 doğan bey c-max için aksesuar konusunda sıkıntı var ondan focus 3 kullanıcılarına danışayım dedim. Yarın size aracın paçalık kısımlarının fotosunu çeksem ve sizinle paylaşsam karşılaştırma açısından yardımcı olabilir misiniz? İç aksesuar tahminimce olur. Paçalık içinde dediğiniz gibi yaparız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Son aldığım aksesuarlardan biriside başarılı çıktı. Ayna kuru görüş güzel. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Aksesuar denince akla hemen Doğan Kurban gelir.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Çin den sipariş veren arkadaşların dikkatine,sanayi ve gümrük bakanlığı bizleri düşünmüş ve 5 kargodan sonra gelen kargoları,ya çin e geri gönderiyormuş,yada gümrüğe,orada da kargonun içini açıp bakıyorlar ve gümrük uyguluyorlar mış,artık gerisi ni siz düşünün önemli ben de bugün öğrendim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Son aldığım aksesuarlardan biriside başarılı çıktı. Ayna kuru görüş güzel. Bu ürün cidden işe yarıyor mu yağmur da yan aynaların ve camın ıslanması neticesinde görüş çok büyük sıkıntı oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Bu ürün cidden işe yarıyor mu yağmur da yan aynaların ve camın ıslanması neticesinde görüş çok büyük sıkıntı oluyor. İlk fotoyu özellikle yakından çektim. Park halinde aynalar ıslanmamış. Yağmurda giderkende deneyip haber ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 İlk fotoyu özellikle yakından çektim. Park halinde aynalar ıslanmamış. Yağmurda giderkende deneyip haber ederim. Size zahmet olacak çok teşekkür ederim. Birde Anadolujet te Sinan diye bir pilot tanıyonuz mu acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Doğan Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 doğan bey resim eklemesini bir türlü beceremedim bu kısımlara sahip araç için (focus3 e benziyor) paçalıklar uyar mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Fatih bey az evvel paçalıkları kontrol ettim. Zamnedersem önlerde sorun yok gibi fakat arkaların yapısı farklı duruyor. Foto ekliyorum. Aslında bir focus denk getirip kıyaslama şansınız olursa en güzel çözüm olur size Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Evet yine ben yine duramadım Çinlileri zengin etmeye kararlıyım. http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Safe-fit-thickening-car-safety-belt-adjust-device-baby-child-safety-belt-protector-seat/1577791015.html Bu ürünümüzde küçük beyler ve hanımlar için emniyet kemerinin boyunlarına gelmesini engellemek amacıyla üretilmiş.Türkiye de 15 tl civarında ama Çinden 3.5 usd ye alabilirsiniz. http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2Pcs-Lot-Baby-Auto-Pillow-Car-Safety-Belt-Shoulder-Pad-Vehicle-Seat-Belt-Cushion/1629361710.html Bu ürünümüzde ise yolculukta yorgun düşüp başı yanda uyuyan küçük hanımlarımız ve beylerimizin daha rahat uyuması için yapılmış bir yastık çeşidi.10 usd 2 adet geliyor. http://www.aliexpress.com/item/Low-Price-New-Smart-Flexible-Plastic-car-rain-shield-Car-Rear-view-mirror-Rain-Shade-Guard/1744133764.html Bu ürünümüzde yağmurlu havalarda yan aynalara gelen yağmur damlalarının görüşü düşürmesini engellemek amacıyla üretilmiş bir ürün.Gayet ucuz çifti 1,35 usd http://www.aliexpress.com/item/Retail-Fashion-car-storage-15X8cm-Automotive-Bag-With-Adhesive-Visor-Car-Net-Organizer-Pockets-Net-Dropshipping/1863995204.html Bu üründe yaklaşık bir iphone 4s büyüklüğündeki eşyalarımızı zaten saklama gözü az olan aracımızda uygun bölgelere yapıştırarak kendimize erişimi kolay bir göz yaratıyoruz.1 adet 2.03 usd Sevgi ve saygılarımla keyifli forumlar. Evet bugün oğlum için aldığım ürünlerde geldi fotolarını ve yorumları ekleyeceğim. Bu arada göz bandı kulak tıkacı ve boyun yastığı setini uyuyacak kişilere aldım. Uyandıklarında ise başka bir ürün kullanıyoruz. Koli bandı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Ya bu forumun en çok aksesuar alan üyesi ben miyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Hani kokularım Ya bu forumun en çok aksesuar alan üyesi ben miyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Hani kokularım Ohoo çoktan bitti.Açtım kullandım ben o kırmızı parfümleri. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Ohoo çoktan bitti.Açtım kullandım ben o kırmızı parfümleri. O zaman bir bardak soğuk su gönder Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap