Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 O zaman bir bardak soğuk su gönder Olur ama toz girmesin içine sana damacanayla gönderim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Bardak sular var 1 koli gönder Olur ama toz girmesin içine sana damacanayla gönderim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Ya bu forumun en çok aksesuar alan üyesi ben miyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Bardak sular var 1 koli gönder yok sana kırmızı park lambası göndercem onu al suyu bırak. Ama aldıklarımın %90 ı nokta atışı olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 yok sana kırmızı park lambası göndercem onu al suyu bırak. Istemiyorum demeye korkuyorum Benim değil mi vermicem ile giriş yaparsın diye :) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Istemiyorum demeye korkuyorum Benim değil mi vermicem ile giriş yaparsın diye :) Yok valla iste gönderiyim yengemin arabasına tak Ben bi aliexpresse bakıyım yeni gelen bişeyler var mı? Semih paçalığın linkini atıyorum aşağıda.Daha uygun varsa yinede bir bak.Kargo ücretsiz ürünleri al bu arada atlama sakın. http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Mud-Flaps-Guard-Mudguard-Fenders-Splash-Flaps-4pcs-lot-for-Ford-Focus-sedan-hatchback/1695085363.html Istemiyorum demeye korkuyorum Benim değil mi vermicem ile giriş yaparsın diye :) Al bak araştırmasına bile başladım. http://www.aliexpress.com/item/LED-Car-Bulb-Pinball-Dashboard-Indicator-Instrument-Light-T10-1SMD-5050-Wedge-Lamp-Green-Red-Pink/2026855607.html 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Dün dedim hadi arabaya bişeyler daha yapayım.Düşündüm dedim arabanın farları sarı hoşuma gitmiyordu.Aksesuarcıma gittim beyaz ışık veren bir ampül aldım taktım ışığı güzel geldi.Dedim uzunlar neden beyaz olmasınki.Bu seferde araştırıp Osram cool blue intense h1 alıverdim.Taktım çok hoşuma gitti.Fakat bu seferde uzunla kısa renk farkı yarattı.Uzun 4300k iken kısa 8000k olması düşündürdü.Birazda uyum konusundaki seçiciliğim kısaları da Osram cool blue intense h7 almama sebep oldu.Sonra dedim parklarda pek morumsu duruyo şunu açık mavi yapıyım daha güzel duracağını düşündüm ve aşağıdaki parklardan sipariş verdim 2 çift.Diğer çiftini aynadaki karşılama lambasına takcam uyum hassasiyetim varya .Neyse arabada kalan sarı lambalardan bagaja da el atıyım dedim.2 adet aşağıdaki linkteki lambadan alıp kablo düzeneği kurup hazırladım haftasonu kısmetse takmış olurum.Son halini hafta sonu paylaşırım. Kısa far için http://www.hepsiburada.com/liste/osram-h7-tip-ampul-seti-coolblue-intense/productDetails.aspx?productId=otm90c64210cb&categoryId=20024642 park ve ayna lambası için http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-mavi-5050-smd-ledli-6-cipli-park-ampulu-85a02851-/productDetails.aspx?productId=otm85a02851&categoryId=20024643 Bagaj için http://www.hepsiburada.com/liste/nautika-beyaz-6-ledli-dekoratif-lamba-378801/productDetails.aspx?productId=otm378801&categoryId=20024663 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Abi Bosch Plus 90 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 (düzenlendi) Dün karanlıkta foto çekememiştim. Şimdi kızanlar olacak eminim. Görsellik amaçlı değil tamamen işlevsellikten taktım. Yağmur yağarken işe yarıyor. Camı aralamamızı sağlıyor. Krom kısımlardan eksik kısımları yakında tamamlıyacağım. O zaman daha güzel duracak umarım. Yani kötü görünüşü bir nebze azalcak. Ekim 16, 2014 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Dün karanlıkta foto çekememiştim. Şimdi kızanlar olacak eminim. Görsellik amaçlı değil tamamen işlevsellikten taktım. Yağmur yağarken işe yarıyor. Camı aralamamızı sağlıyor. Krom kısımlardan eksik kısımları yakında tamamlıyacağım. O zaman daha güzel duracak umarım. Yani kötü görünüşü bir nebze azalcak. Abi rüzgarlıgın 3 parçalı olanını alsaydin keske o zamn ekstra bisey yapmana gerek kalmazdı Ama güzel olmus hayırlı olaun güzel günlerde kullan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Abi rüzgarlıgın 3 parçalı olanını alsaydin keske o zamn ekstra bisey yapmana gerek kalmazdı Ama güzel olmus hayırlı olaun güzel günlerde kullan Ya onuda dşündüm ama 130 tl lerde fiyatı.ben bunu 60 a aldım.20 tl yede krom şerit alıyorum aynı genişlikte.Bakalım dediğim gibi önemli olan şuan için işlevselliği Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Ya onuda dşündüm ama 130 tl lerde fiyatı.ben bunu 60 a aldım.20 tl yede krom şerit alıyorum aynı genişlikte.Bakalım dediğim gibi önemli olan şuan için işlevselliği Nasıl bir işlevsellik bekliyorsun ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Nasıl bir işlevsellik bekliyorsun ki? Yağmu yağarkene su girmesin bide yolda giderkene yüzüme tokat şeklinde rüzgar yemiyem yeter. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Yağmu yağarkene su girmesin bide yolda giderkene yüzüme tokat şeklinde rüzgar yemiyem yeter. Bayılıyorum şu tip hareketlere yahu Gün geçmiyorki araç ticari taksiye biraz daha yaklaşsın. Bundan sonraki step nedir? Lastiklere beyaz şerit mi çektirecen? Plastikten çakma sunroof falan? Bırak abicim şunlara para harcamayı, daha ciddi sorunların var biliyorsun onlarla uğraşsana mügen rüzgarlık ne allah aşkına. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Bayılıyorum şu tip hareketlere yahu Gün geçmiyorki araç ticari taksiye biraz daha yaklaşsın. Bundan sonraki step nedir? Lastiklere beyaz şerit mi çektirecen? Plastikten çakma sunroof falan? Bırak abicim şunlara para harcamayı, daha ciddi sorunların var biliyorsun onlarla uğraşsana mügen rüzgarlık ne allah aşkına. Pazartesiyi bekliyorum izne ayrılıyorum.3 gün sırf arabanın sorunlarıyla uğraşcam.Cımartisi kahve içsek mi?yada pazar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap