Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Pazartesiyi bekliyorum izne ayrılıyorum.3 gün sırf arabanın sorunlarıyla uğraşcam.Cımartisi kahve içsek mi?yada pazar 3 gün sırf arabanın sorunlarıyla uğraşıcam diyosun ama eğerki kötü senaryo işlerse eğer 1 ay arabasız kalıcan biliyosun değil mi? Kahveya yaz beni uyar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 3 gün sırf arabanın sorunlarıyla uğraşıcam diyosun ama eğerki kötü senaryo işlerse eğer 1 ay arabasız kalıcan biliyosun değil mi? Kahveya yaz beni uyar. Biliyem sağlık olsun başkan.Artık hiçbir soruna kendimi üzmeyecem gülüp geçecem.Araba sorun değil Mertcan dan alırım nasılsa kullanmıyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Biliyem sağlık olsun başkan.Artık hiçbir soruna kendimi üzmeyecem gülüp geçecem.Araba sorun değil Mertcan dan alırım nasılsa kullanmıyo Kötü senaryo ne nasıl bir gizemdir bu [emoji3][emoji3][emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Kötü senaryo ne nasıl bir gizemdir bu [emoji3][emoji3][emoji3] Yahu bu arada yağ değişiminden sonra yakıt yükselmemesi gerekmezmi. Benmi yanlış hatırlıyorum. 8,5 den aşa düşmüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Yahu bu arada yağ değişiminden sonra yakıt yükselmemesi gerekmezmi. Benmi yanlış hatırlıyorum. 8,5 den aşa düşmüyor Yükselir abi [emoji2][emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Yükselir abi [emoji2][emoji2][emoji2] Yoh yav. Kandırma beni. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 3 gün sırf arabanın sorunlarıyla uğraşıcam diyosun ama eğerki kötü senaryo işlerse eğer 1 ay arabasız kalıcan biliyosun değil mi? Kahveya yaz beni uyar. Abi hayirdır o kadar büyuk ne sorunu var arabanın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Abi hayirdır o kadar büyuk ne sorunu var arabanın... Sıkıntısı bence yanlış yerde sorun çözümünü araması, yoksa ciddi bir problemi yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Sıkıntısı bence yanlış yerde sorun çözümünü araması, yoksa ciddi bir problemi yok Yok başkan bu sorunlara Tan a gitces bir kardeşimle. O beni tanıştırcak ben halledecem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Rüzgarlığa ufak dokunuş yaptım. Kromlarının kalan yerlerinide yapıştırdım bugün. Ama şu var bugün yağmur yağarken camı araladım gayet yeterliydi benim için. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Olmuş olmuş, kıskananlar çatlasın[emoji1][emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Farlardan haber ver abi,ufak şeyleri geçelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 (düzenlendi) Farlardan haber ver abi,ufak şeyleri geçelim Olmaz mı, bugün takmışlar... Ekim 17, 2014 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Olmaz mı, bugün takmışlar... Foto yok,bilgi yok Doğan abiden beklemezdim böyle şeyleri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Farları taktım ama özellikle bekliyorum fotolar için. Fotolar güzel çıkmıyor bembeyaz far çıkıyor. En güzeli video çekip atarım yarın karanlıkta. Sadece şunu diyebilirim. Normal far el feneriymiş diye hissettim. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap