Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Doğan abi koş koş tam senlik bişey buldum. http://www.dx.com/p/universal-30m-visibility-safety-warning-red-laser-tail-fog-lamp-black-361973?utm_source=facebook&utm_medium=banner&utm_campaign=20150205sku361973#.VNtBvVOUdT5 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Doğan abi koş koş tam senlik bişey buldum. http://www.dx.com/p/universal-30m-visibility-safety-warning-red-laser-tail-fog-lamp-black-361973?utm_source=facebook&utm_medium=banner&utm_campaign=20150205sku361973#.VNtBvVOUdT5 Bu bana lazım aslında ya cyclops gibi olmuş valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Doğan abi koş koş tam senlik bişey buldum. http://www.dx.com/p/universal-30m-visibility-safety-warning-red-laser-tail-fog-lamp-black-361973?utm_source=facebook&utm_medium=banner&utm_campaign=20150205sku361973#.VNtBvVOUdT5 Yahu adam etiketler beni. Bak 1 saat olmuş sen paylaşalı. Sipariş verecektim geç kaldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 @Servet Özkan, Bu dikkat dağıtır ya. Bence bunu takip mesafese için geliştirmek lazım. Otobanda 120 ile giderken genel kabul görmüş metrede böyle çizgi oluşturacak. Ama yine dikkat dağıtacağını düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 @Servet Özkan, Bu dikkat dağıtır ya. Bence bunu takip mesafese için geliştirmek lazım. Otobanda 120 ile giderken genel kabul görmüş metrede böyle çizgi oluşturacak. Ama yine dikkat dağıtacağını düşünüyorum. Sen aradaki nükteyi kaçırdın birader. Zaten en başta hasbelkader birisinin gözüne gelse bu sıkıntı zaten, sağlığa zararlı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 @Servet Özkan, Nükte; Doğan abinin ışıklı şeylere olan ilgisiyse eyvallah. Kaçırmış olabilirim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 @Servet Özkan, Nükte; Doğan abinin ışıklı şeylere olan ilgisiyse eyvallah. Kaçırmış olabilirim. Arabaya takılabilecek, pilastik, nikelajlı, lastikli, çin malı/uzay teknolojisi bir şey varsa söyle Doğan Abiye yapıştırsın arabaya direk Seviyor adam nabacan Biz de onu böyle seviyoruz, o da ayrı tabi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Sipariş geçiyor şuan [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Sipariş geçiyor şuan [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 2 saat önce geçtim siparişi len.Şuan led geri vites lambası sipariş veriyorum.2 takım biri Servet e Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 2 saat önce geçtim siparişi len.Şuan led geri vites lambası sipariş veriyorum.2 takım biri Servet e Işıklı elbisen var mı [emoji2][emoji2][emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Işıklı elbisen var mı [emoji2][emoji2][emoji2] Niye dansamı davet etcen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Niye dansamı davet etcen İvet 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 @Serdar yaman, Profil fotosuna bakınca angel eye gözlük bulmak lazım aslında Doğan abi için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 @Serdar yaman, Profil fotosuna bakınca angel eye gözlük bulmak lazım aslında Doğan abi için. Ümitttt bittim ben. [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Sen aradaki nükteyi kaçırdın birader. Zaten en başta hasbelkader birisinin gözüne gelse bu sıkıntı zaten, sağlığa zararlı. Sağlığa kesin zararlı abim Golf 4 e ülkemizde uygulayan var Yanlız fena aydınlatması var dogrudur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap