Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 abi farları nerden kaça aldın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 abi farları nerden kaça aldın? El yapımı herşeyiyle. Oktay abi yaptı. Toplamda 1750 1800 civarına maloluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 El yapımı herşeyiyle. Oktay abi yaptı. Toplamda 1750 1800 civarına maloluyor. Gün ışığında yakından bir fotoğraf çekte arkadaşlar neyle karşı karşıya olduklarını bilsinler abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Gün ışığında yakından bir fotoğraf çekte arkadaşlar neyle karşı karşıya olduklarını bilsinler abi. Alacak yada satacak pazarlığı yokki ayrıntıları veriyim.İlgilenenler öm ile ulaşırlar istedikleri tüm bilgileri veririm.Ya da far incelemesi yada Oktay abinin yaptığı farın detaylarını anlattığım bir incelemede yapmadım tek yaptığım içime sinen farlarımı burada paylaşmaktı.Çok merak ediyorum sana ne zaman birşey beğendirebilces.Aynı huysuz saçlarının arkası dik dik olmuş çocuklar gibisin ha.Nereye bulaşsam diye uğraşıyorsun abicim. Ne var birgünde bir şey için olumlu yorum yapsan.Yakup ozan burak arabayı gördüler.Senin sürekli abarttığın şeylerin olup olmadığını bir sor istersen.Hani her yeri kromya hani heryeri lambalarla ledlerle doluya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Onlardan kurtulmuş araba artık uslu bir beyaz focus 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Alacak yada satacak pazarlığı yokki ayrıntıları veriyim.İlgilenenler öm ile ulaşırlar istedikleri tüm bilgileri veririm.Ya da far incelemesi yada Oktay abinin yaptığı farın detaylarını anlattığım bir incelemede yapmadım tek yaptığım içime sinen farlarımı burada paylaşmaktı.Çok merak ediyorum sana ne zaman birşey beğendirebilces.Aynı huysuz saçlarının arkası dik dik olmuş çocuklar gibisin ha.Nereye bulaşsam diye uğraşıyorsun abicim. Ne var birgünde bir şey için olumlu yorum yapsan.Yakup ozan burak arabayı gördüler.Senin sürekli abarttığın şeylerin olup olmadığını bir sor istersen.Hani her yeri kromya hani heryeri lambalarla ledlerle doluya. Abicim, beğenmediğim şeye beğendim diyemiyorum ben yahu. Ayrıca arkadaşları imrendiriyorsun gaza getiriyorsun fakat yakından görseler farları ürkerler. Bende yakından görmeden önce çok ama çok beğenmiştim hatırlarsan, bunuda sana söylemiştim. Ayrıca biz seni böyle seviyoruz diye hep söylüyorum ben ne kızıyon. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap