Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Güzel olmuş sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Parça fazladan elimde var çok basit isteyene yaparız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Abi yanlış anlama ama bence olmamış. Zaten boğucu bir havası var bizim F3'lerin konsolda, dahada boğmuş gibi.. Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz sen beğendiysen bize güle güle kullan demek düşer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Abi yanlış anlama ama bence olmamış. Zaten boğucu bir havası var bizim F3'lerin konsolda, dahada boğmuş gibi.. Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz sen beğendiysen bize güle güle kullan demek düşer Daha gün ışığında görmedim eğer çok cırtlak olursa sökerim hemen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2014 ben de bir soru sorayım burada sizlere.şu krom çıtalardan hangisi bizim focuslara uyar acaba?cam kenarlarına ve uygun gördüğüm birkaç yere çekmek istiyorum.bunların genişlikleri farklı sanırım.kimisi 15 mm, kimisi 30 mm.bizim camlardaki siyah lastikler kaç mm? http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/transformacion-15-mm-nikelaj-cita-kaplama-3-metr-105555140 http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/transformacion-3-cm-nikelaj-cita-kaplama-16a027-110174297 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Bu ürünler sert malzemeden yapılmış.Kıvrımlı bölümlere ve köşelere çekemezsiniz.Yani dümdüz cetvel gibi düşünün çekebileceğiniz yüzey.Bence paranıza yazık olur.Onun yerine çinden krom cam çerçevesi alsanız daha güzel olur. ben de bir soru sorayım burada sizlere.şu krom çıtalardan hangisi bizim focuslara uyar acaba?cam kenarlarına ve uygun gördüğüm birkaç yere çekmek istiyorum.bunların genişlikleri farklı sanırım.kimisi 15 mm, kimisi 30 mm.bizim camlardaki siyah lastikler kaç mm? http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/transformacion-15-mm-nikelaj-cita-kaplama-3-metr-105555140 http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/transformacion-3-cm-nikelaj-cita-kaplama-16a027-110174297 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Çin sitesinden siparişlerim geldi.Tek pedal seti gelmedi.Aşağıda fotoğlarını paylaşıyorum.Gelen ürünler gayet güzel.Fakat yapıştıracağınız yüzeyi iyice temizlemeniz gerekiyor yoksa yapışkan bant atıyor.Anahtarlık kılıfını 2013 Focus a göre aldım fakat anahtarsız kumandaya uymuyor tavsiye etmem.Fıskıye kapaklarının bantları çok kötü mutlaka içine kaliteli çift taraflı bant yapıştırın.Far ayar kaplaması çok hoşuma gitti.Dikiz aynası için ufak krom parçayı takamadım çünkü ayna kapatma tuşu için delik yapmamışlar.Fakat genel olarak memnun kaldım.Zannedersem 1 posta daha sipariş vermek üzereyim.Hepinize iyi sabahlar ve iyi haftalar. gayet güzel olmuş yakışmış güzel günlerde kullanmanızı dilerim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Çin siparişim paçalığıda arabama taktım. Sadece shark anten kaldı gelince takılıcak. Focus yazısı fosforlu normal bakışta görünmüyor. Beğenilerinize sunarım. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Keyifle kullan, ben beğendim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Keyifle kullan, ben beğendim... Sağol abi takılmasıda çok basitmiş meğersem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ruhan Muslu Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 iyi günlerde kullanın bende begendim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Hayırlı uğurlu olsun abi güle güle kullan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Ya takmamdaki amaç açıkcası görsellik değil. Yağmurlu havalarda arkamdaki arabaya su atıyor ben rahatsız oluyorum bundan. Bu sebeple taktım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Bende beğendim abi,gerçekten güzel olmuş güle güle kullan. Mahsuru yoksa birde linkini paylaşır mısın alınası bir ürün gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Semih bu yazıları aliexpresse yaz 18 usd olcak fiyatı. Eve gidince link atarım sana. High Quality Ford Focus sedan hatchback Mud Flaps Guard Mudguard Fenders Splash Flaps 4pcs/lot 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap