ömer akman Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Tamam şimdi anladım seni. İnsanların canını tehlikeye atmak bana eğlenceli gelmiyor. yanlış anladın sadece arabanın istediği zaman yapabildiklerini görmeni istedim yanlamak anlayışım şehir içinde apaçi gibi değil istanbul park gibi yerlerde bu şekilde yanlamak. hiç gitmedim çünkü hiç böyle bi aracım olmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 yanlış anladın sadece arabanın istediği zaman yapabildiklerini görmeni istedim yanlamak anlayışım şehir içinde apaçi gibi değil istanbul park gibi yerlerde bu şekilde yanlamak. hiç gitmedim çünkü hiç böyle bi aracım olmadı O çocuk gerçekten yanlama işinden iyi anlıyor ama her şeyin bir adabı kuralı var. İstanbul parkta da yanlamak yasak türkiyede bu hünerini sergileyebileceğin bir yer yok belki de o yüzden hiç bir zaman yanlamak bana eğlenceli gelmedi. Karlı zeminde hariç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer akman Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 O çocuk gerçekten yanlama işinden iyi anlıyor ama her şeyin bir adabı kuralı var. İstanbul parkta da yanlamak yasak türkiyede bu hünerini sergileyebileceğin bir yer yok belki de o yüzden hiç bir zaman yanlamak bana eğlenceli gelmedi. Karlı zeminde hariç çocukluğunu arabaların içinde geçirmiş bırakta o kadar olsun istanbul parkta yanlamanın yasak olduğunu bilmiyodum karlı zemindede araç kullanmak nasip olmadı daha doğrusu korkuyodum geçtiğimiz pazar dışarı çıkarken kar yağacak diye arabayla değil otobüsle gittim hiç tecrübem yok ama arabaya fazla zarar vermediği için eğlenceli olduğunuda tahmin ederek sessiz sakin ve gecenin geç vaktinde deneyeceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 çocukluğunu arabaların içinde geçirmiş bırakta o kadar olsun istanbul parkta yanlamanın yasak olduğunu bilmiyodum karlı zemindede araç kullanmak nasip olmadı daha doğrusu korkuyodum geçtiğimiz pazar dışarı çıkarken kar yağacak diye arabayla değil otobüsle gittim hiç tecrübem yok ama arabaya fazla zarar vermediği için eğlenceli olduğunuda tahmin ederek sessiz sakin ve gecenin geç vaktinde deneyeceğim Denemeni tavsiye ederim. Tatmin etmeyebilir ama seni m5 den felan bahsediyorsun çünkü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer akman Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Denemeni tavsiye ederim. Tatmin etmeyebilir ama seni m5 den felan bahsediyorsun çünkü karda arkadan itişli olsunda şahin olsun yinede yeter. bakalım focusla neler yapabiliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap