Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Herkese merhaba öncelikle,ne zamandır bunu sormayı planlıyordum ama bir türlü fırsat olmuyordu yada unutuyordum. Neyse işin aslına geçelim,başlıktada belirttiğim gibi aracımızın iç havalandırmalarından en üst seviyeye alınmadan hava gelmiyor. Belki benim hüsnü kuruntum ama arabaya binen hemen hemen herkesten bu tepkiyi alınca huylanmaya başladım iyice. Yalnız şöyle bir şeyde var aracın içi kısa sürede ısınıyor anlamadım gitti bu işi... Dediğim yerler fotoğraflarda kutu içine alınmış kısımlar;
(Bu arada fotoğraflar temsili aşağı araca inip çekmeye üşendim )
Bunda ise üst taraftaki küçük ızgaralardan geliyor hava ama büyüklerinden gelen giden bir şey yok ?
Soru
Semih G.
Herkese merhaba öncelikle,ne zamandır bunu sormayı planlıyordum ama bir türlü fırsat olmuyordu yada unutuyordum. Neyse işin aslına geçelim,başlıktada belirttiğim gibi aracımızın iç havalandırmalarından en üst seviyeye alınmadan hava gelmiyor. Belki benim hüsnü kuruntum ama arabaya binen hemen hemen herkesten bu tepkiyi alınca huylanmaya başladım iyice. Yalnız şöyle bir şeyde var aracın içi kısa sürede ısınıyor anlamadım gitti bu işi... Dediğim yerler fotoğraflarda kutu içine alınmış kısımlar;
(Bu arada fotoğraflar temsili aşağı araca inip çekmeye üşendim )
Bunda ise üst taraftaki küçük ızgaralardan geliyor hava ama büyüklerinden gelen giden bir şey yok ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 13 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap